Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Véleményekre lennék kíváncsi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményekre lennék kíváncsi, szerintetek?

Figyelt kérdés
20 éves mozgássérült férfi vagyok, de tudok járni rövid távon, kerekesszéket egyáltalán nem használok. Befejeztem a sulit, barátok, barátnők messze, szerelem elmúlt... Soha nem voltam önbizalom hiányos, sőt. Most valamiért elég ingadozó a hangulatom és az elképzeléseim is. Egyik percben még el tudom képzelni, hogy új barátnőm lesz és itthon nálunk jól megvagyunk, utána pedig lehetetlennek tartom. Tömegközlekedést egyáltalán nem tudom használni, ahhoz segítség kell, de ezen kívül mindent megcsinálok egyedül, csak A-ból B-be nehéz eljutnom. Nekem megvan az álláspontom a "betegségemről", de kíváncsi lennék pár hozzászólásra, hogy más, hogyan gondolja ezt, ugyan olyanok az esélyeim mindenben? Semmi hátrány ne mérhet párkapcsolatban, munkában,...,....,....
2011. aug. 19. 23:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

A DR. House-os az igaz. Tényleg így van. :) Amit sokan írtak: Az tuti h normális barátnőd lesz. Van egy ismerősöm, neki olyan betegsége van, ami egyre csak romlik. A végén ő tolószékbe Fog kerülni, de nem biztos. Eddig tett ellene, h ne. Tornával. És sosem engedi, h segítsenek neki. Kedves és nagyon rendes nő. Felnézek rá. És nem sajnálom, mert nem sajnáltatja magát. Lehet nem lenne ilyen személyiség, ha nem lenne "baja".

Az a baj h sok ember csak akkor értékeli/értékelné az életet igazán, ha vmi bajuk van/lenne. Vannak még lányok,akiknek nem a külső számít vagy nem az h mit tudsz és mit nem. hanem a belsőd, h milyen a személyiséged. Kevés ilyen van, szóval szerintem, aki egészséges sem talál könnyen.

2011. szept. 5. 23:58
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyet értek veled is. Az nagyon igaz, hogy egyes emberek, csak akkor kezdik el értékelni az életet amikor "bajban" vannak, hát én mindig "bajban" voltam, betegségem ellenére még motoroztam is, voltak nagy eséseim és a mentőből kinézve még jobban értékelem az életet és tudok örülni "az élet apró örömeinek" :) (A motoros eséseim nem rontottak az alap"betegségemen".)
2011. szept. 6. 00:05
 23/35 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el,mert ha nm is most,de majd eljon az a lany,akire igazan szukseged van.Attol hogy esetleg mozgasserult vagy,nm jelenti azt hogy masabb vagy mint egy teljesen egezseges ember.Ugyan olyan jogod es lehetoseged van a boldogsaghoz.Legy vidam,mindent lass szepnek es jonak..es akkor a kisugarzasod is pozitivan fog hatni az emberek fele:)
2011. szept. 6. 00:23
 24/35 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ciYk-UwqFKA ezt nézd meg!

amúgy én is azt mondom hogy rendesebb barátnőd lesz. De valljuk be hogy nagyon nehéz lesz találnod egy olyan lányt aki tényleg veled lesz jóban rosszban, de kitartás! nem az számít hogy milyen betegséged van, nem az számít hogy hogy nézel ki, hanem hogy belül milyen vagy ezt hidd el nekem:) én tisztellek, és az összes hozzád hasonló embert tisztelem mert én nem lennék képes így élni.

15/L

2011. szept. 6. 00:27
 25/35 kicker ***** válasza:
Nem egyszerű a Te eseted.Vannak bizonyos korlátaid még ha nem is olyan akadály amivel ne tudnál teljesebb életet élni,de ennek ellenére a világ még nem érett meg és lehet sosem fog.Annak örülök hogy tudsz élni sőt ez a helyes felfogás,mert aki feladja mindegy hogy 100% egészséges vagy sem az már lehúzhatja a rolót.De látom hogy tudsz küzdeni és kitartó vagy amíg ezek a tulajdonságaid megvannak nincs lehetetlen,amit emellett el kel fogadni mert tény a világ kegyetlen és inkább kitaszít mint hogy megértsen (nők,emberek,munkahely)ezért van akinek 200-300% kell adnia magát hogy ne merüljön alá.Ez nem a Te hibád,hanem a miénk,néha elfelejtjük hogy ami nekünk természetes másoknak kiváltság lehet.Mindentől függetlenül több esélyt látok számodra mint sok másban(jellem,akarat,életképesség)és amíg tudod ki és mire vagy képes az esélyeid mindenképpen vannak és meglesznek.Igazság az hogy nekünk kellene többet tanulni tőled.
2011. szept. 6. 01:09
 26/35 anonim ***** válasza:

talán esélyekben csak a felszínes ribikből maradsz ki!

Szerintem nincs gáz.A normális lányok úgyse próblémáznak a betegségeddel...

2011. szept. 6. 04:55
 27/35 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a sérült embereket, mert a többség (nem mind) egyszerre nagyon frusztrált és beképzelt. A problémákat erősen vagy lekicsinylik vagy túldimenzionálják. Bár megértem őket, mert egy baleset mait a hátam megsérült és egy évig tartott a teljes rehabilitációm a gyógyulás komoly ígérete nélkül. De én megértem az alkoholistákat vagy a bigott vallásosokat is mégsem tudnék egyel együtt élni. Azt hiszem ha valaki ennyire éltér az átlagtól, annak érdemes hasonló társat keresnie maga mellé mert sokkal könnyeben megértik majd egymás baját és tolerálják a napi nyűgét.

Most persze hogy ön mozgássérül, nem épen ezen a téren sérült ember az ideális pár, mert nem tudna önnek segíteni.

Amúgy volt hogy már kiakadtam azon, hogy sok sérült ember a másik sérültet automatikusan kizárta mert neki csak is kizárólag egészséges pár kellet. Hát ez elég visszás hozzáállás.

2011. szept. 6. 07:05
 28/35 A kérdező kommentje:

Ismét köszönöm az eddigieket.

Utolsónak: Nincs szükségem segítségre, mindent megoldok egyedül,csak A pontból nehezen jutok el B pontba. Ezen a problémán is dolgozok, elkezdtem a jogosítványt, átalakított autót)kézi gáz, fék), vezethetek, ez a probléma most már egész biztosan megoldódik :) Lehet, hogy fura, érdekes amit most írok, de páromként, nem tudnék elfogadni "beteg" embert. Úgy gondolom, hogy attól, hogy van egy kis problémám, még ugyan olyan jogom van egészséges barátnőhöz, mint bárki másnak. Soha nem jártam "beteg" emberek közé, átlagos általános és közép iskolába jártam, egészséges emberek közé. Ahogy írtam, én magam is érdekesnek tartom, hogy nem tudnám elfogadni, ha "beteg" barátnőm lenne.

2011. szept. 6. 14:31
 29/35 anonim válasza:
nem piszkálódásból mondom de ha te nem tudnál magad mellé egy beteg lányt elfogadni hogy várod el hogy téged elfogadjon az a bizonyos lány? mert jó nyilván te ezzel is csak próbálod "semmibe venni" a betegséged vagy hogy mondjam. szerintem ha jön egy szintén beteg lány azzal is ugyanúgy összejöhetnél, gondolj bele hogy a barátnődnek azért nem lesz könnyű dolga veled. Tényleg ne sértésnek vedd csak arra akarok kilyukadni hogyha az a lány majd szeretni fog téged rendesen biztos azt akarja majd hogy neked jó legyen és ezért majd hajlamos lesz lemondani dolgokról. pl. ha elakar menni kirándulni egy hegyre (nem tudom mennyire van korlátozva a mozgásod) de akkor mit csinál? visz a hátán? persze letud róla mondani sőt boldogan lemond róla de belül akkor is lehet majd valami gebasz. én ezt csak azért mondom mert lehet neked majd ettől rossz érzésed lesz hogy nem tudsz neki minindenbe megfelelni vagy hogyan mondjam. Ne haragudj ha sértőnek találtad amit írtam tényleg nem annak szántam.
2011. szept. 7. 00:00
 30/35 anonim ***** válasza:
Milyen motorbaleseted volt és mekkora mocival?belédmentek?
2011. szept. 7. 05:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!