Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú, aki 20 éves tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú, aki 20 éves tudna járni egy 15 éves lánnyal? Most főleg 20 évesektől kérdezem, vagy akik már voltak 20 évesek!

Figyelt kérdés

Úgyértem egy 20 éves fiú hajlandó lenne járni egy 15 éves lánnyal? Vagy akik már elmúltak 20, amikor még ennyi évesek voltatok jártatok volna? Nem éreznétek a lányt túl fiatalnak komoly kapcsolathoz?

(Tegyük föl, midnkét fél hívő, tehát házasság előtt nincs szex!)

15/L

2011. aug. 9. 13:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én járnék, de csak abban az esetben, ha mentálisan elég érett lenne hozzá a lány.
2011. aug. 9. 19:03
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha egy gyülekezetben ismerkedtetek meg, valószínűleg hasonló a gondolkodás stb. Csak az a bökkenő, hogy ha házasság előtt nem szexeltek, és ezt komolyan akarjátok venni, nem tudom, hogy működne a kapcsolat. Ha nem lenne ez a megkötés, elég lenne mondjuk pl. egy évet várnotok - de házasságig sok évet kellene, míg anyagilag stb. ott fogtok tartani. Ezért tartom hülyeségnek a mai világban erőltetni a "házasság előtt nincs szex"-dolgot. Régen már 16-17 évesen összeadták a párokat. Most meg anyagilag, tanulmányilag stb. mikor juttok el odáig? 23 évesen fejezed be az egyetemet, az meg irreális, hogy addig kibírjátok.
2011. szept. 10. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!