Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az egészséges? Én 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az egészséges? Én 25 vagyok, de úgy már 13-14 évesektől kezdek igazán beindulni. Jó ez így?

Figyelt kérdés
Mert hogy mondjam, ettől a korosztálytól kezdve úgy a 30-35 évesekig tetszenek a nők igazán. Minden kornak megvan a maga bája, szerintem. Remélem pedo azért nem vagyok!
2009. dec. 25. 12:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, milyen hormonokat szednek, de ma már vannak olyan 13 éves lányok, akik úgy néznek ki, hogy ihajj...

Természetesen nem vagy pedo, teljesen jól van ez így!

Azért ne feledd, hogy 14 év alatt büntenendő... :)

2009. dec. 25. 12:17
 2/17 anonim ***** válasza:

szerintem sem vagy pedo, de az azért elég fura.

mindenesetre, ha komoly kapcsolatra vágysz, szerintem ne kezdj kiskorúval, mert még nagyon éretlenek.

24L

2009. dec. 25. 12:28
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Egy nagyon nőies 15 évessel kezdtem ki, de most már menekülök előle, mert jól néz ki, aranyos, kedves, jól el lehet lenni vele, de... hát mit ne mondjak, kikészít.
2009. dec. 25. 12:30
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
ne haragudj, de ez nem normalis. és ne is kezdj olyan fiatalokkal, mert az törvénybe ütközik. gondolj már bele, ha egyszer lesz egy lányod, és 13 - 14 évesen 25 éves pasik döngetik.. sztem agyonütnéd a pasit.. nem?
2009. dec. 25. 12:37
 5/17 A kérdező kommentje:
Ha szűz a lány, akkor nem az lesz a célom, hogy elvegyem ezt tőle. Ha nem szűz a lány, akkor meg mitől másabb, ha én "döngetem", vagy egy 15 éves kis p*cs?
2009. dec. 25. 12:39
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

:DDD

Hát azért nem mindegy...

Hajlamos lehetsz a pedofíliára! És szerintem kezdj el érettebb lányokkal foglalkozni, mielőtt teljesen a hatása alá nem kerülsz a fiatal, vagy gyerekkorú szexualitásnak...

2009. dec. 25. 13:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sem normális. 25 éves, felnőtt férfi vagy. Egy 13-14-15 éves még akárhogy vesszük, kislány. Hiába néz ki 18-nak, kislány. Kislányokhoz pedig nem felnőtt férfiak valók.
2009. dec. 25. 13:20
 8/17 A kérdező kommentje:
És akkor mi van, mikor 18 éves jön össze velük?
2009. dec. 25. 13:27
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség, hogy lennél már pedofil? Akik tetszenek, azok kifejlett lányok? Van nekik mellük, meg ilyenek? Érett nőnek tűnnek? Ha ők tetszenek, NEM vagy pedofil. A pedofil áldozatai még másodlagos nemi jegyekkel nem rendelkező fiatalok.

Azzal viszont egyetértek, hogy a tuti lelki társ nem biztos, hogy 15 éves.

2009. dec. 25. 14:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Hat ha ugy veszuk nalam is voltak ilyenek h jobban tetszettek a fiatalabb csajok 13-14 evesek nem tudom miert:P

Es csak azert nem kezdemenyeztem veluk mert igyis sokkal idosebbnek nezem ki mint amennyi vagyok( mondtak mar nkm 25 evet)....es ha ossze is jonnek egy ilyen csajjal nem mernek vele utcara menni mert azt mondanak ram h milyen pedofil vagyok:)

18/F

2009. dec. 25. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!