Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az egészséges? Én 25 vagyok, de úgy már 13-14 évesektől kezdek igazán beindulni. Jó ez így?
Én nem tudom, milyen hormonokat szednek, de ma már vannak olyan 13 éves lányok, akik úgy néznek ki, hogy ihajj...
Természetesen nem vagy pedo, teljesen jól van ez így!
Azért ne feledd, hogy 14 év alatt büntenendő... :)
szerintem sem vagy pedo, de az azért elég fura.
mindenesetre, ha komoly kapcsolatra vágysz, szerintem ne kezdj kiskorúval, mert még nagyon éretlenek.
24L
:DDD
Hát azért nem mindegy...
Hajlamos lehetsz a pedofíliára! És szerintem kezdj el érettebb lányokkal foglalkozni, mielőtt teljesen a hatása alá nem kerülsz a fiatal, vagy gyerekkorú szexualitásnak...
Szerintem ez hülyeség, hogy lennél már pedofil? Akik tetszenek, azok kifejlett lányok? Van nekik mellük, meg ilyenek? Érett nőnek tűnnek? Ha ők tetszenek, NEM vagy pedofil. A pedofil áldozatai még másodlagos nemi jegyekkel nem rendelkező fiatalok.
Azzal viszont egyetértek, hogy a tuti lelki társ nem biztos, hogy 15 éves.
Hat ha ugy veszuk nalam is voltak ilyenek h jobban tetszettek a fiatalabb csajok 13-14 evesek nem tudom miert:P
Es csak azert nem kezdemenyeztem veluk mert igyis sokkal idosebbnek nezem ki mint amennyi vagyok( mondtak mar nkm 25 evet)....es ha ossze is jonnek egy ilyen csajjal nem mernek vele utcara menni mert azt mondanak ram h milyen pedofil vagyok:)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!