Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú, aki 20 éves tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú, aki 20 éves tudna járni egy 15 éves lánnyal? Most főleg 20 évesektől kérdezem, vagy akik már voltak 20 évesek!

Figyelt kérdés

Úgyértem egy 20 éves fiú hajlandó lenne járni egy 15 éves lánnyal? Vagy akik már elmúltak 20, amikor még ennyi évesek voltatok jártatok volna? Nem éreznétek a lányt túl fiatalnak komoly kapcsolathoz?

(Tegyük föl, midnkét fél hívő, tehát házasság előtt nincs szex!)

15/L

2011. aug. 9. 13:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
....ateista
2011. aug. 9. 13:42
 12/22 A kérdező kommentje:
A hívőknél (legyen az ember 12 vagy 32) egyáltalán nicns szex házasság előtt. És tudom, hogy ezt ő is így gonolja. A gyülekezetből ismerem, és nagyon kedves, figyelmes srác. :)
2011. aug. 9. 13:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk a bibi ott van ,hogy lehet, hogy te egyszercsak felébredsz majd ebből a hitgyülekezetes álomvilágból ha majd kicsit idősebb leszel ő meg valószínűleg már nem. De ahogy érzitek.
2011. aug. 9. 13:46
 14/22 A kérdező kommentje:
Egyébkbént az én koromban lévő srácok mind idióták. Folyton isznak, meg a csajokon jár az eszük, és azt hiszik, hogy minnél részegebbek annál vagányabbak. Ő legalább ettől a szinttől érettebb. Ezért van az, hogy a velem egykorú srácok nem jönnek be nekem :)
2011. aug. 9. 13:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát igen a lányoknál ez az ereszdel a hajamat ribanckodás 18-20 évesen jelentkezik amikor egyetemre mennek.
2011. aug. 9. 13:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát igen, ilyen tekintetben speciális a helyzet. Ezek szerint akkor a fiú is szűz. Szerintem összeilletek korban, még a szexualitás sem lehet akadály (persze sok lány 15 évesen belevág, de érthető, ha valaki ennyi idősen még nem felkészült). A lényeg, hogy nálatok ez nem jelent problémát, mert mindketten vártok a dologgal. A lelki érettség pedig tartom, hogy a legtöbb 20 éves fiúnál megfelel egy 15 éves lányhoz.
2011. aug. 9. 13:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek kérdező. Csak rajtatok múlik a kapcsolat. Szerintem van esélyetek.
2011. aug. 9. 13:58
 18/22 anonim ***** válasza:
talán, minden ember más, ettől szívás az egész. Szerintem nagy részük azért belemenne egy ilyen kapcsolatba
2011. aug. 9. 14:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást a korkülönbség nem lehet akadály.

5 év egyáltalán nem sok,csak bátran.

22N

2011. aug. 9. 14:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, itt úgyis mindenki mást fog mondani. Két 20 éves közt is lehet rengeteg különbség.

Lehet, hogy akit te ismersz képes lenne téged szeretni, de az ellentéte is ugyanúgy lehet.

Köztem és a párom közt 7 év van. Jóval 15 éves korom előtt jöttünk össze és már lassan az 5. évet tapossuk. Nem mondom azt, hogy kezdj így kapcsolatot, mert nem ismerlek titeket, csupán közlöm azt a tényt, hogy vannak ilyen működőképes kapcsolatok. Mi biztosak voltunk a dolgunkban, tudtuk, hogy boldogok leszünk. Számos dologban összeillünk.

2011. aug. 9. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!