Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső oldalon a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon a nők miért keresnek párt olyan paraméterekkel, amiknek nincs köze a szerelemhez?

Figyelt kérdés
Tartós kapcsolatot, szerelmet, mély érzéseket keresnek. Közben beírják, hogy magas, jóképű, sportos férfi kellene... Meg minimum a diploma meg a 190 cm. Ezt hogy gondolják? Mi köze ezeknek a szerelemhez? Nem értem. :(

2011. aug. 4. 13:02
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Egyébként nem azt mondom, hogy a férfiakban nincs ilyen, hogy pl. a külső alapján is választanak, ez természetes. De én azt hittem, hogy ezek irányelvek, amik később dőlnek el, mennyire fontosak az összhatáson belül. Az volt csak a furcsa, hogy első "szűrőként" volt beállítva pl. a magasság. (Pl.: csak 195 és 283 cm között!)

Azt adtam fel, hogy ilyeneken egyáltalán fennakadjak. Ahol be van állítva ilyen kritérium, egyszerűen átugrom, már nem bosszantom saját magam. (Ha egyáltalán odatévedek, mert már csak kíváncsiságból nézek rá az oldalra, sajnos.)

2012. aug. 6. 12:48
 32/34 anonim ***** válasza:
Értem szóval társat keresel, és a kishitűséged akadályoz meg sok dologban, nekem úgy tűnik:)És hová tűnik ilyenkor az önbizalom?:) Látod nálam holdjáró is belefér, szerintem másnál sincs ez másképpen:) Miért nem próbálsz ki chat oldalakat? Ott nincsenek elvárások, és egy jó kis beszélgetésből sok minden lehet utána:)
2012. aug. 6. 21:09
 33/34 A kérdező kommentje:

Ha az iskolai végzettségem miatt vagyok helyből kiszűrve, az kishitűség? Ha emiatt nem írok, az esetleg. De ha emiatt vagyok kiejtve...?

Nem ismerek chat oldalakat. :(

Azt tudom, hogy rengeteg van, de ha jól gondolom, ott tizen-huszonévesek lógnak.

2012. aug. 7. 09:09
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem nem csak tizen huszon évesek vannak, a másik ahogy az olvasom a hozzászólásaidat, nekem egy normális kedves embernek tűnsz, iskola ide vagy oda:) Lehet nincs diplomád de attól még értékes ember vagy szerintem:)Mennyi idős is vagy egyébként?
2012. aug. 7. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!