Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon a nők miért keresnek párt olyan paraméterekkel, amiknek nincs köze a szerelemhez?
Egyébként nem azt mondom, hogy a férfiakban nincs ilyen, hogy pl. a külső alapján is választanak, ez természetes. De én azt hittem, hogy ezek irányelvek, amik később dőlnek el, mennyire fontosak az összhatáson belül. Az volt csak a furcsa, hogy első "szűrőként" volt beállítva pl. a magasság. (Pl.: csak 195 és 283 cm között!)
Azt adtam fel, hogy ilyeneken egyáltalán fennakadjak. Ahol be van állítva ilyen kritérium, egyszerűen átugrom, már nem bosszantom saját magam. (Ha egyáltalán odatévedek, mert már csak kíváncsiságból nézek rá az oldalra, sajnos.)
Ha az iskolai végzettségem miatt vagyok helyből kiszűrve, az kishitűség? Ha emiatt nem írok, az esetleg. De ha emiatt vagyok kiejtve...?
Nem ismerek chat oldalakat. :(
Azt tudom, hogy rengeteg van, de ha jól gondolom, ott tizen-huszonévesek lógnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!