Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső oldalon a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon a nők miért keresnek párt olyan paraméterekkel, amiknek nincs köze a szerelemhez?

Figyelt kérdés
Tartós kapcsolatot, szerelmet, mély érzéseket keresnek. Közben beírják, hogy magas, jóképű, sportos férfi kellene... Meg minimum a diploma meg a 190 cm. Ezt hogy gondolják? Mi köze ezeknek a szerelemhez? Nem értem. :(

2011. aug. 4. 13:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Én is regeltem régebben, de nem volt ilyen amiről te írsz.

A szakmunkás nő nem akart diplomást úgy nagy arányban, meg amúgy is ritka az ilyen. általában hasonló végzettségűeket keres mindenki.

A legtöbb nő 175 cm felett gondolkodik egy férfiban, mivel sok nő magas alapból, vagy szereti ha egy férfi férfias...mint ahogy a férfiak is előtérben helyezik a szép arcú, nőies testű, nem túl magas nőket.

Gondolom te sem a 6 általánost végzett, kétes múltú, 150 cm magas, 90 kilós, ragyás, piás, cigis nők az álmod....

2011. aug. 4. 16:23
 12/34 A kérdező kommentje:

Szerintem 175 centivel is lehet valaki jóképű, emiatt talán nem fog senki lehányni, főleg ha 160 cm az illető nő.

> "A férfiak ugyanúgy inkább a csinos, vékony, szép arcú lányokat részesítik előnyben a túlsúlyos, pattanásos, csúnyácskával szemben."

Lehet, hogy most álszentnek tartotok, de ha egy csúnyácska lánnyal jobban érzem magam, nem a modellt fogom választani, aki esetleg 172 cm, ugyanolyan tanult mint én, de csak "tárgyalni" lehet vele a közös témánkról. Meg aztán nehogy valaki azt mondja nekem, hogy a szerelmével szakmai kérdésekről beszélget naphosszat. Persze kell egy kis közös érdeklődés, de hogy ennek mi köze a diplomához, még mindig nem értem.

:((

2011. aug. 4. 16:25
 13/34 A kérdező kommentje:

16:23, felesleges a végletekkel dobálóznod, gyenge érvelési mód. Szerinted én börtönviselt ragyás vagyok, vagy mi? Annyi a "bűnöm", hogy nincs diplomám és 175 cm vagyok. A kérdés az, hogy ez tényleg kizáró ok egy (pl. 158 centis) nőnél, ha tartós kapcsolatot keres?

De lehet, hogy én értem félre a "tartós kapcsolatot"-t...?

2011. aug. 4. 16:30
 14/34 napietus ***** válasza:
miért nem azoknak írsz, akiknek a feltételeinek megfelelsz?
2011. aug. 4. 16:39
 15/34 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van, egyébként azoknak írok, csak hát olyan bosszantó. Egyszerűen csak érteni szerettem volna. :(

De azért köszi a válaszokat!

2011. aug. 4. 16:51
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:25

Igazad van, bocs, ezzel a lehányással elég szélsőségesen fogalmaztam, de csak azt akartam érzékeltetni, hogy nagyon sokaknak igenis fontos az egy kapcsolatban, hogy tetsszen neki a partnere és sokaknak ilyen paraméterek a kritériumok, hogy jóképű, magas, sportos, stb. Férfiak között is vannak, mint már mondtam, akiknek fontos, hogy a barátnője vékony, szép, stb. legyen.

Őket miért könnyebb megérteni?

Elhiszem, hogy te nem vagy olyan, én sem vagyok olyan mint ezek a nők, a szerelmem 173 cm magas (én 170) és nem is egy nagy sportember, diplomája sincs, úgyhogy nekem pl. nem a fentiek a kritériumaim.

De nőben is, férfiban is vannak, akiknek azok fontosak, vagy legalábbis reménykednek benne, hogy olyat kapnak, aki külsőre az ideáljukhoz hasonló. Nem annyira nemtől függ ez.

2011. aug. 4. 17:55
 17/34 A kérdező kommentje:

Értem, azt hiszem igazad van, kicsit túlspiráztam a kérdést.

Köszönöm a válaszokat! :)

2011. aug. 4. 21:29
 18/34 anonim ***** válasza:
És aki 170 centi, az kinek írjon? Mert tényleg majdnem minden lánynak 175 centinél kezdődik a férfi :(
2011. aug. 5. 08:01
 19/34 A kérdező kommentje:
Teljesen megértelek. :(
2011. aug. 5. 10:25
 20/34 anonim ***** válasza:

16: 23 vagyok!

Egy személlyel jártam társkeresőről, nos az a férfi 170 cm azaz százhetven- cm magas volt!!!! Na, mit szóltok? És gazdag sem volt. De bunkó volt, így szakítottam vele.

Ja és én 165 cm magas vagyok:P Tehát nőben az nem alacsony.

Nekem tökéletes egy 175 cm magas férfi!

2011. aug. 5. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!