Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon a nők miért keresnek párt olyan paraméterekkel, amiknek nincs köze a szerelemhez?
Én is regeltem régebben, de nem volt ilyen amiről te írsz.
A szakmunkás nő nem akart diplomást úgy nagy arányban, meg amúgy is ritka az ilyen. általában hasonló végzettségűeket keres mindenki.
A legtöbb nő 175 cm felett gondolkodik egy férfiban, mivel sok nő magas alapból, vagy szereti ha egy férfi férfias...mint ahogy a férfiak is előtérben helyezik a szép arcú, nőies testű, nem túl magas nőket.
Gondolom te sem a 6 általánost végzett, kétes múltú, 150 cm magas, 90 kilós, ragyás, piás, cigis nők az álmod....
Szerintem 175 centivel is lehet valaki jóképű, emiatt talán nem fog senki lehányni, főleg ha 160 cm az illető nő.
> "A férfiak ugyanúgy inkább a csinos, vékony, szép arcú lányokat részesítik előnyben a túlsúlyos, pattanásos, csúnyácskával szemben."
Lehet, hogy most álszentnek tartotok, de ha egy csúnyácska lánnyal jobban érzem magam, nem a modellt fogom választani, aki esetleg 172 cm, ugyanolyan tanult mint én, de csak "tárgyalni" lehet vele a közös témánkról. Meg aztán nehogy valaki azt mondja nekem, hogy a szerelmével szakmai kérdésekről beszélget naphosszat. Persze kell egy kis közös érdeklődés, de hogy ennek mi köze a diplomához, még mindig nem értem.
:((
16:23, felesleges a végletekkel dobálóznod, gyenge érvelési mód. Szerinted én börtönviselt ragyás vagyok, vagy mi? Annyi a "bűnöm", hogy nincs diplomám és 175 cm vagyok. A kérdés az, hogy ez tényleg kizáró ok egy (pl. 158 centis) nőnél, ha tartós kapcsolatot keres?
De lehet, hogy én értem félre a "tartós kapcsolatot"-t...?
Igen, igazad van, egyébként azoknak írok, csak hát olyan bosszantó. Egyszerűen csak érteni szerettem volna. :(
De azért köszi a válaszokat!
ma 16:25
Igazad van, bocs, ezzel a lehányással elég szélsőségesen fogalmaztam, de csak azt akartam érzékeltetni, hogy nagyon sokaknak igenis fontos az egy kapcsolatban, hogy tetsszen neki a partnere és sokaknak ilyen paraméterek a kritériumok, hogy jóképű, magas, sportos, stb. Férfiak között is vannak, mint már mondtam, akiknek fontos, hogy a barátnője vékony, szép, stb. legyen.
Őket miért könnyebb megérteni?
Elhiszem, hogy te nem vagy olyan, én sem vagyok olyan mint ezek a nők, a szerelmem 173 cm magas (én 170) és nem is egy nagy sportember, diplomája sincs, úgyhogy nekem pl. nem a fentiek a kritériumaim.
De nőben is, férfiban is vannak, akiknek azok fontosak, vagy legalábbis reménykednek benne, hogy olyat kapnak, aki külsőre az ideáljukhoz hasonló. Nem annyira nemtől függ ez.
Értem, azt hiszem igazad van, kicsit túlspiráztam a kérdést.
Köszönöm a válaszokat! :)
16: 23 vagyok!
Egy személlyel jártam társkeresőről, nos az a férfi 170 cm azaz százhetven- cm magas volt!!!! Na, mit szóltok? És gazdag sem volt. De bunkó volt, így szakítottam vele.
Ja és én 165 cm magas vagyok:P Tehát nőben az nem alacsony.
Nekem tökéletes egy 175 cm magas férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!