Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon a nők miért keresnek párt olyan paraméterekkel, amiknek nincs köze a szerelemhez?
ja, és kérdező, még annyit hozzátennék, hogy a társkereső az egy húspiac. Ott szinte mindenki a külsőségekre hajt...legalábbis az észrevételem szerint.
Hogy honnan tudom? Feltettem egy szolíd képet magamról, nem volt kint semmim csak egy normális kép az erdőben.
Hát nem sok mindenki futott utánam, pedig élőben tudok jól kinézni.
Feltettem egy színésznő képét mély dekoltázzsal, valahogy jöttek a levelek százával....
húspiac az egész!
Előző, ez fordítva is ugyanígy van.
Beregeltem saját képekkel, senki nem írt vissza, senki nem is nézte meg a profilomat.
Letöröltem a saját képeimet és felraktam egy jó pasiét a netről, maguktól írtak a csajok.
Meghagytam ezt profilképnek, visszatöltöttem a sajátjaimat, és odaírtam, h azok az igaziak. Akinek írtam, mindenki megnézte a profilomat, és senki nem írt vissza (illetve egy lány írta, h ő "most nem erre vágyik").
Szal a nőknek is ugyanúgy a külsőségek számítanak a társkeresőn (egyébként nekik élőben is).
12:14
Köszönön, igen, ebben is van igazság.
Kíváncsi lennék, hogy ha lenne egy olyan rublika is az igényeknél, hogy "komoly ekzisztencia" vagy "biztos anyagiak", akkor egy diplomás nő vajon bepipálná-e mellé a diplomát is, mint igényt. Amit írtál, az alapján nem, de azért érdekes lenne valahogy kipróbálni.
De nem akarok gonosz lenni, vagy általánosítani.
Amúgy teljesen igazad van, köszönöm a választ! :)
"A magasságoddal meg semmi gond nincs:)"
Ez különösen jól esett, köszi! :D
Hmm, ez érdekes. Szerintem 5cm-nél magasabb sarok már ritka, vagyis 170-nél kell alacsonyabbnak lennie... na ezen így még nem gondolkodtam, de ez is egy szempont. :)
(Most látom, hogy elírtam legutóbb -> egzisztencia.)
"Én holdjárót is felvehetnék melletted"
Vagy legrosszabb esetben én is felhúznék egy holdjárót. :)
Igen, mikor kiírtam a kérdést, nagyon nem tudtam mire vélni a dolgot, most meg már kicsit fel is adtam. :(
Vagy legalábbis megpróbálok nem fennakadni ilyeneken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!