Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Változtatni szeretnék magamon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változtatni szeretnék magamon (? ) elég hosszút írtam

Figyelt kérdés

14/F vagyok, teljesen nyugodt, sosem verekedtem, szeretek mindenen gondolkozni, nem vagyok valami adonisz, közeli kapcsolatom lánnyal csak 1szer volt(akkor is csak 1napig tartott, (lexopott))és rájöttem, hogy nem ez kell a lányoknak(új suli, új stílus, új külsö, egy cél), viszont most hogy tombolnak a hormonok, nekem igenis kellenek a lányok.

egy hete érzek magambam eröt, és szeretnék ezen változtatni. a kérdésem lényege az, hogy ha nekem nem nagyok a kezeim(ujjak+kézfej) és eljárnék kondiba, nemnéznék-e ki idétlenül a kiskezeimmel az nagyobb izmok mellett?

1hónap alatt heti 20 óra kondi veszélyezteti az egészségem?

a lányokat mennyire befolyásolja egy férfi izmai/eröléte a "választásban"?

Szerinterek érdemes véghezvinni a "cél"om?

tartsátok fejben, hogy összesen 4 kérdésem van.

elöre is köszönöm

2011. aug. 1. 00:58
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

amúgy merre laksz, hátha tudnánk együtt tolni, te segítenél énmeg elismerném, hogy zsírkirályatomcsászár edzö vagy

Am budapest 16 ker

2011. aug. 1. 01:41
 22/39 anonim ***** válasza:
Én a Cuki Fitnesstemplomba szoktam edzeni! :D tuti nem is hallottál róla de olyan hogy beszarnál!
2011. aug. 1. 01:43
 23/39 anonim ***** válasza:
bocsesz de így is sok az edzőtársam
2011. aug. 1. 01:44
 24/39 A kérdező kommentje:
Zsici, bocs, de nem téged kérdeztelek :)
2011. aug. 1. 01:46
 25/39 anonim ***** válasza:
neki jobban hiszel?
2011. aug. 1. 01:47
 26/39 anonim ***** válasza:
engem má komolyan se vesznek :( csakmert nem adok komoly válaszokat
2011. aug. 1. 01:49
 27/39 A kérdező kommentje:
Eddig nem mondtatok 2különbözö dolgot, szal nem kell hinnem senkinek, csak simán észben tartom amiket írtatok és köszönöm
2011. aug. 1. 01:50
 28/39 anonim ***** válasza:
Hát kicsit messze lakok Bp.-től (szlovák határ mellett kb 5km-re) és a "Cuki Fitnesstemplom" egy kis ház amiben van pár gép de csak egy kis ész kell és mindent meg lehet edzeni. Szóval segítenék és mennék is edzeni csak kicsit messze lakok :P
2011. aug. 1. 01:50
 29/39 A kérdező kommentje:
Zsici, te mit szívsz? ki mondta, hogy nem veszlek komolyan?
2011. aug. 1. 01:52
 30/39 anonim ***** válasza:
"Vedd komolyan és komoly leszel!" ez az én szlogenem és ezt is jegyezd meg :D vagyis ha komolyan veszed az edzést és mindent rendesen csinálsz látszani fog rajtad és komolyan jól fogsz kinézni !
2011. aug. 1. 01:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!