Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Változtatni szeretnék magamon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változtatni szeretnék magamon (? ) elég hosszút írtam

Figyelt kérdés

14/F vagyok, teljesen nyugodt, sosem verekedtem, szeretek mindenen gondolkozni, nem vagyok valami adonisz, közeli kapcsolatom lánnyal csak 1szer volt(akkor is csak 1napig tartott, (lexopott))és rájöttem, hogy nem ez kell a lányoknak(új suli, új stílus, új külsö, egy cél), viszont most hogy tombolnak a hormonok, nekem igenis kellenek a lányok.

egy hete érzek magambam eröt, és szeretnék ezen változtatni. a kérdésem lényege az, hogy ha nekem nem nagyok a kezeim(ujjak+kézfej) és eljárnék kondiba, nemnéznék-e ki idétlenül a kiskezeimmel az nagyobb izmok mellett?

1hónap alatt heti 20 óra kondi veszélyezteti az egészségem?

a lányokat mennyire befolyásolja egy férfi izmai/eröléte a "választásban"?

Szerinterek érdemes véghezvinni a "cél"om?

tartsátok fejben, hogy összesen 4 kérdésem van.

elöre is köszönöm

2011. aug. 1. 00:58
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
arra hogyha kanos vagy és hogy gyorsan elmúljon egy módszer van az pedig az edzés én minden nap úgy várom az edzést mint a megváltást :D
2011. aug. 1. 01:16
 12/39 A kérdező kommentje:
Én az a 20 órát úgy értettem, hogy nyár van így egész nap lennt tudok lenni a kondiban úgy meg nem sok az a 20
2011. aug. 1. 01:18
 13/39 anonim ***** válasza:
de sok, fontos a pihenés
2011. aug. 1. 01:19
 14/39 anonim ***** válasza:
napi másfél óra edzés elég még sok is, látom még nem nagyon tudod mi meg hogy van [link] itt mindent megtalálsz nekem van másfél óra edzés 1 nap és kb 6-7-8 perc futás (2km nem sietem el :D ) és a testépítés nem csak az edzésről hanem a kajáról szól kőként majd nézd át az oldalt amit linkeltem és ha ügyes vagy megtudod ami neked kell ( ajánlom a bb.tv-t )
2011. aug. 1. 01:21
 15/39 anonim ***** válasza:
előző vagyok ez egy fontos mondat "A testépítés az illúziók sportja!"
2011. aug. 1. 01:23
 16/39 A kérdező kommentje:
A kondi szombaton is nyitva, úgy értettem, hogy délelött kb 1.5óra ebéd pihi szarás és vacsi elött vissza edzeni 1.5et újra
2011. aug. 1. 01:29
 17/39 anonim ***** válasza:

heti 3szor másfél óra bőven elég

[link]

2011. aug. 1. 01:31
 18/39 A kérdező kommentje:
Ez lolwtfomgrotfl zsici normális válaszolat ad!!!
2011. aug. 1. 01:33
 19/39 anonim ***** válasza:
Esetleg ha komolyabban akarsz edzeni akkor heti 5 alkalom bőven elég heti 5x másfél óra már soknak számít de ha majd belejössz akkor menni fog simán
2011. aug. 1. 01:35
 20/39 anonim ***** válasza:
a legjobbakkal is előfordulhat :D
2011. aug. 1. 01:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!