Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Én már túl MACKÓSnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Én már túl MACKÓSnak számítok?

Figyelt kérdés

A fotó elég sötét lett, de a lényeg látszódik. 22/F

[link]

2011. júl. 29. 11:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szerintem most még nem olyan nagyon durva. De, ha tényleg nem élsz majd egy kicsivel aktív életet, vagy nem táplálkozol egészségesen akkor hidd el, hogy ettől durvább is lesz. De gondolom ezt nem akarod. Tegyél is ellene, ha nagyon zavar. De mondom ez még most nem gond, szerintem még szexi is. :D

Nincs semmi baj a szőrzettel, csak nekem nem jön be ez a túlzott szőrzet. De ha a kérdezőnek ez tetszik, akkor nekem mindegy, hogy borotválja-e vagy sem.

Amúgy meg nem biztos, hogy attól lesz valaki férfias mert szőrzete van. Nálam másképp jelentkezik meg a férfiasság egy pasinál.

Ja és minimális szőrzet az tetszik mellkason(is). De ez már túlzás. Bocsi.:S

L20

2011. júl. 29. 12:15
 12/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:02

:D:D ez kész

Legalább őszinte volt....

2011. júl. 29. 12:16
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi kommenteket.

Sportolni pedig szeretnék, de majd szeptembertől, most a nyári munka teljesen kimerít :S

2011. júl. 29. 12:17
 14/23 A kérdező kommentje:

Apropó, a szőrzetet én sem azért "viselem" mert annyira kultiválom, ellenkezőleg herótom van tőle, csak hát...ilyen a genetika. Borotválni nem akarom mert attól csak még jobban megerősödne.

A végleges szőrtelenítésen gondolkozom.

2011. júl. 29. 12:26
 15/23 anonim válasza:

krva mackós-krva laza

tetszel! :$

2011. júl. 29. 12:28
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

Szőrös mackó vagy... :D

Amúgy komolyra fordítva a szót, nem vagy túl mackós, pont jó testalkatod van. Olyan, akihez olyan jó érzés hozzábújni. És nem nyomják a kockák a hasán a fejemet. :)

2011. júl. 29. 12:31
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
ehhez a testalkathoz ennyi szőr elfér. végleges szőrtelenítést csak akkor csináld, ha majd "sportosabb leszel".
2011. júl. 29. 12:44
 18/23 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:28

Köszönöm :)

2011. júl. 29. 14:20
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

b*azd meg most ettem :S

feljött egykis hányás

2011. júl. 29. 15:51
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönjük Emese!!!!!
2011. júl. 29. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!