Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én is ribancnak számitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dett93 kérdése:

Én is ribancnak számitok?

Figyelt kérdés
A véleményeteket szeretném kérni. Van barátom 1,5 éve, szeretem meg minden, de mivel még csak 17 vagyok, igy szeretek pasizni, és mivel 1,5 éve nem pasiztm igy kissé hiányzik. a multkor elmentünk bulizni, de a barátom részeg volt és hazavitték, én meg ott maradtam és táncoltam egy másik pasival, de elég szexuálsan. de nem smároltunk, semmi. ez még nem megcsalás, ugye? vagy már annak számit? ribanc vagyok?
2010. júl. 25. 14:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez még nem megcsalás. Nem vagy ribanc.
2010. júl. 25. 14:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
szexuálisan táncolni !!! ez nagyon jóóóó. jobb, mint az "idegállapotba kerültem".
2010. júl. 25. 14:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Még nem vagy az de ez csak rajtad múlik.
2010. júl. 25. 14:21
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy ribanc, de jó úton haladsz felé.

A barátod meg hülye, hogy veled megy bulizni és részegre issza magát. így ne várja el tőled, hogy ne keresd más társaságát.

2010. júl. 25. 14:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy ribi és az is természetes, hogy 17 évesen szeretsz flörtölni.
2010. júl. 25. 14:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Elég tapló dolog tőle hogy leissza magát, és otthagy... ezekután még jó hogy táncolsz mással is. Egy kis hozzábújással meg még nem csaltad meg, ez inkább kíváncsiság volt részedről, nem érzelem
2010. júl. 25. 14:34
 7/14 Funktasztikus ***** válasza:
figyelj.. tarts szünetet az csak jót fog nektek tenni és majd eldöntöd hogy tudsz e a barátoddal élni vagy nem:D és mondjátok meg egymásnak hogy kimenöt kaptok azaz lehet szabadon csajozni meg pasizni:P am nem vagy az de ennél többet ne...
2010. júl. 25. 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Ettől még nem vagy ribanc...de még lehetsz.

Amúgy gratulálok a kedves barátodnak, amiért elvisz téged is bulizni és úgy leissza magát, hogy haza kell vinni. Gondolkozzatok el azon, hogy mi lett volna, ha beléd köt valaki, esetleg a srác, akivel "szexuálisan táncoltál" erőszakoskodik. Ki fog megvédeni?

2010. júl. 25. 15:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy ribi. Hogy is lennél az, csupán tálcán kínálod a tested...
2010. júl. 25. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"A barátod meg hülye, hogy veled megy bulizni és részegre issza magát. így ne várja el tőled, hogy ne keresd más társaságát."

Nem kötözködés képpen, lehet csak én vagyok maradi de ha pasiddal mész bulizni és esetleg leissza magát; ha tényleg fontos neked, mert hát ugye azért ő a pasid mert állitólag szereted és fontos neked, akkor hazamész és "vigyázol rá",mellette leszel nem maradsz ott bulizgatni...

2010. júl. 25. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!