Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Most ribancnak számitok?
Van pasim 2 hónapja, de elutazott és ma voltunk fürdeni egy tón barátnőimmel..
Megimsmerkedtünk 6 fiúval akik ott voltak, és az egyikkel nagyon jól elvoltam..
Egyűtt úsztunk és ölelgettük egymást.. msn, számcsere volt..
Holnap elvileg megyünk megint arra a tóra..
És együtt!!
És nagyon tetszik a srác.. nagyon de nagyon.. csak fiatalabb nálam 1 évvel..
Nagyon szemét vagyok, hogy a pasim mellett ezt csinálom?
18/L
Kicsit gáz, de tisztázd a pasiddal a dolgokat. :)
Ha csak egy kis kalandra vágytál, akkor mindenképp mondd el neki mi történt, és azt is, hogy azért mondtad el neki, mert még szereted, bízol benne, és nem akarod elveszíteni. :)
Viszont ha erre az új srácra akarsz hajtani, akkor is el kéne mondanod a mostani pasidnak a helyzetet... :S
Mondd el neki, hogy mi történt, és, hogy nagyon szereted meg minden, de attól tartasz, már csak barátként, és azért mondod el neki, mert nem szeretnéd elveszíteni. :)
na ennyi. ^^
Már ha a kérdés felmerül, hogy ribanc vagy-e, akkor a válasz az esetek túlnyomó többségében határozott IGEN.
Magánvéleményem pedig az, hogy nem tudom eldönteni, hogy kurv@ szemét vagy, vagy szemét kurv@.
23/L
Sajnos manapság te is csak egy átlagos lánynak számítasz.
Régebben elég lett volna ennyi ahhoz hogy ribanc legyél, de ma már többet kell letenni az asztalra hozzá.
Félreértések elkerülése végett: ez NEGATÍV vélemény.
Igen, ez ócska k***va kategória, a legszánalmasabb fajta ami létezik.
Orvosolni azonban lehet, csak gerincet kell magadra erőltetni, és mielőtt új flörtbe, szexuális és/vagy érzelmi kapcsolatba bonyolódsz, lezárni a régit, és tiszta lappal az újba. Az aki kalandozik de mellette a biztonság miatt tartja a kapcsolatát is az a leggerinctelenebb szar alak, aki tulajdonképpen becsapja a másikat, visszaél annak érzelmeivel, bizalmával. Valószínűleg ha te lennél fülig szerelmes egy férfibe és vele szeretnéd leélni az életed, de ő félrekúrna, neked sem esne jól, és akkor még enyhén fogalmaztam.
Lebegjen ez a szemed előtt mikor rákívánsz egy új f***szra. Zárd le a régit ha már nem szereted, és tiszta lappal az újba. Vagy végy erőt magadon és állj ellen az ilyen helyzeteknek, maradj hű a párodhoz és szexelj vele sokat és vadul. Minden agyban dől el, ha akarod meg tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!