Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek hozzá ha nem ismerem?
Figyelt kérdés
Előre is írom, hogy nem szokásom interneten ismerkedni, mivel nem gépezek annyit, meg az eléggé fura vagy hogy mondjam.. de a minap láttam egy lányt fb-n és talán most az egyszer megpróbálnám itt is, csak hogy annyi a bökkenő ebben, hogy nem tudom, mit írjak neki, mert ez azért itt neten másabb mint ha élőben ismerkedek. Szóval szeretnék tanácsokat kérni arra, hogy mit írjak neki, ami nem túl nyomulós, és nem azonnal térek vele a lényegre, hogy pl. már azonnal találkozni szeretnék vele.
Köszi.
16/F
2011. júl. 25. 18:10
1/5 anonim válasza:
Beszélj úgy mint 1 haverral . Hol laksz? Hány éves vagy? Melyik a kedvenc filmed? Melyik állatot szereted? és tovább az alap kérdések .
2/5 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy először csak barátok legyetek, mert akkor nem fogod megijeszteni azzal, hogy nyomulsz rá!
3/5 anonim válasza:
Sztem ebből nem sülhet ki semmi jó.
4/5 anonim válasza:
Ismered valamennyire személyesen, vannak közös ismerőseitek, kijöhetsz a való életben kellemetlenül? Ha mindháromra nem a válasz akkor bármit csinálhatsz, csak nyerhetsz az ügyön és csak veszíthetsz ha itt fostoskodsz mert nem tudod mit csináljál. A legjobb ha nem akarod átbaszni. Mert akkor nem elég hogy idegen vagy még hazudsz is ami első benyomásként nem előnyös.
5/5 A kérdező kommentje:
Kérdésem megírása után kb. negyed órával már küldtem neki egy levelet, amit mások kérdéseiből szedtem elő és raktam össze + tettem hozzá magam is, szóval elég jól sikerült megírni a végére, így remélhetőleg jönni fog a válasz :)
2011. júl. 25. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!