Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nekem egy lány, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy lány, de csak látásból ismerem. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 14:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
tegyél valamit annak érdekében, hogy ne csak látásból ismerd.
2010. jan. 19. 14:19
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha túl félénk vagy ahhoz, hogy le/megszólítsd, akkor kérd el valakitől az msn címét. Én is így ismertem meg a szerelmemet. :)
2010. jan. 19. 14:27
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Ismerkedjetek össze!
2010. jan. 19. 14:30
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Van szád,nyisd ki,ha nem vagy ehhez elég bátor,írj rá valamelyik közösségi oldalon,jelöld be ismerősnek,ilyesmik.Ha a nevét sem tudod,próbáld meg kideríteni a nevét,számát.Ilyesmik...
2010. jan. 19. 14:35
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
bejelölöd valamelyik közösségi oldalon,aztán ha kint van neki elkéred az msnjét.ha nincs,akkor elkéred,nincs abban semmi
2010. jan. 19. 14:51
 6/15 anonim válasza:
76%

Amúgy, ha van valami nyilvános profilja, akkor dumcsizgass vele azon. Több tanácsot itt nem adhatok.

Ha érdekled, akkor viszonozni fogja a dolgaidat. max 1 hónap. ha ugyan olyan tegyél le róla...

2010. jan. 19. 15:56
 7/15 Minyon_LL válasza:
93%
pl myvipen általában kinn van az msn-cím. Simán felveheted és beszélgethetsz vele.. de ne csak addig juss el hogy "szija,mizu?" ha szimpik vagytok egymásnak menni fog a dolog. ;) am nekem is tetszik egy fiu. Szalagavatón láttam meg..megis néztem az egyik oldalon..ő visszanézett..de ennyi..
2010. jan. 19. 20:26
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy miért vagytok ilyenek? Valószínű, hogy azért írt a srác, mert önbizalom hiányban szenved szóval nem letolni kell, hanem valami tanácsot adni....
2010. jan. 19. 21:26
 9/15 anonim ***** válasza:
45%
Ez az msn-es dolog miért leoltás? :O
2010. jan. 20. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Szólítsd meg valahogy, sajnos máshogy nem mehet a dolog, vagy amit előttem ajánltak az msn.Én lány vagyok és nem szólítanék le egy srácot sem és szerintem nem vagyok ezzel egyedül, nem csak azért mert szerintem a pasik dolga hanem azért is mert félénk vagyok idegenekkel. L18
2010. jan. 20. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!