Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze akarok jönni egy lánnyal felvettem MSN-re. Nem ismerem egyáltalán. Hogyan kezdjek hozzá?
Beszélgess a hétköznapokról vele, énis így tettem és 1hónap után írtam neki h nagyon bejön nem-e lehetne több mint barátság(hozzáteszem nekem kicsit könnyebb dolgom volt annyiból h megtetszettem neki már az első héten) az arcom jött be neki nagyon, sztem ha a csaj is szimpinek tart hamar 1hangra találtok
sok sikert ügyes legyél :)
miért lol?
Ne mondd azt nekem kedves utcsó h neked eddig ismerős csajaid voltak.
Énsem ismertem a csajt akivel összejöttem volna, mégis járhatnánk csak sok a táv.
miért akars zösszejönni vele???? nem is ismered b.zdmeg!!
látszik h minden pasi egy nyomorék aki külsö alapján azt mondja h járni akarok vele aztán meg ha kiderül h mondjuk van egy anyajegye a combján akkor dobja mert h mien undoritó. beszarroooooooook. argggh:@@@@
am tisztelet a kivétlenek :)
mert bizonyára szereti a csajt azért akarna közelebb kerülni hozzá, sok értetlen..
apád miért ment hozzá anyádhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!