Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üzenetet küldtem egy lánynak, hogy szimpatikusnak találom, szeretném jobban megismerni. Magáról csak annyit írt hogy : kérdezz és mindent megtudsz. MSN-címe is ott volt. Igy hozzátettem hogy felvettem MSN-re. Lányok ti válaszolnátok erre a mail-re?
Figyelt kérdés
Nem írtam csöpögős, nyálas szöveget, tisztában vagyok vele, hogy nagyon szép, és ezt gondolom ő is tudja .2011. jan. 7. 21:08
1/8 anonim válasza:
én ugyanezt válaszolnám,mivel te kerested meg feltehetően először te vagy kíváncsi és vannak kérdéseid,ez így működik,nem kezd egyből bele az élettörténetébe:)neked kell kérdezni
2/8 anonim válasza:
szerintem eddig semmit nem rontottál el. ha nekem írna egy fiú levelet én is adtam volna neki egy msn címet és közöltem volna, hogy kérdezz és elmondom amire kíváncsi vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem , de azóta nem jelentkezett be az oldalra , MSN-re sem ( remélem nem a címmel van a baj ) szóval a kérdés részét MSN-en bonyolítanám le vagy chaten az oldalon.
2011. jan. 7. 21:20
4/8 A kérdező kommentje:
Az oldalon írta magáról , hogy kérdezz és mindent megtudsz
2011. jan. 7. 21:21
5/8 A kérdező kommentje:
Nem fogalmaztam pontosan
szóval nem ő adta meg , hanem én vettem fel szó nélkül , ha már megadta az oldalon
2011. jan. 7. 21:23
6/8 anonim válasza:
Ha valaki azt írja, hogy "mindenkinek válaszolok" vagy "kérdezz", akkor 99%, hogy nem fogsz választ kapni.
Sajnálom, de üdvözöllek a való világban!
7/8 A kérdező kommentje:
Biztató....
2011. jan. 7. 23:07
8/8 anonim válasza:
Igen, szerintem is így van. Lehet egy olyan msn címet adott meg, amit az ismeretleneknek tart fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!