Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú, aki sosem jár züllött helyekre
bulizni?
21/33 anonim válasza:
20 éves fiú vagyok de nem igazán kedvelem a szórakozó helyeket!
nem iszom, nem dohányzom, és még is szép az élet! :-D
bár egy barátnő már jól jönne
2011. júl. 25. 20:40
A rendes fiukhoz soha sem fog egy lány se ragaszkodni.. kiindulva magamból. Mert nekik az kell ha egy srác minél bunkobb, menőbb, mert azzal fel lehet vágni a barátnők elől. Persze olyan 30 év körül amikor már kiégtek lentebb teszik a mércét. Csak akkor már ugy néznek ki (nem a kor miatt, hanem az alkohol miatt) hogy már nem kellenek senkinek.
2011. júl. 25. 20:51
Igen, sajnos ez a legnagyobb baj manapság, hogy mindenki másoknak akar tetszeni meg mások előtt felvágni, és ezért olyanokat csinál amiket amúgy, magától nem tenne. Például elkezd inni és ilyen bulikba járni. Meg olyan fiút keres aki iszik és bulikba jár... : (
2011. júl. 25. 21:11
24/33 A kérdező kommentje:
17:58 pontosan nekem is ez a véleményem. Ha már pia kell ahhoz, hogy jól érezd magad akkor megette a fene az egészet. 23/L vagyok amúgy. Te voltál a 17:52-es 19/F is?
25/33 anonim válasza:
27/F évente 6-7 buliba megyek, az nekem elég, de néha kell lazítani. Lepukkant helyekre nem járok. Hétvégén sose bulizok, hétköznap sokkal jobb, kevesebben vannak. Hering feeling nem hiányzik :)
2011. júl. 25. 21:53
" Te voltál a 17:52-es 19/F is?"
A 17:53-as háromszorkommentelő voltam:P
Amúgy 20/F
2011. júl. 25. 22:02
"Te voltál a 17:52-es 19/F is?"
Az én voltam! :D
2011. júl. 25. 22:21
A "háromszorkommentelős":
Ha van kedved, akkor folytathatjuk privátabb körülmények között... rég értett egyet velem valaki ezen a téren.
Dobj meg egy privát mail-el, ha gondolod.: )
2011. júl. 25. 22:53
Ezek szerint nem volt kedved...
De akkor itt megkérdezném, hogy te miként látod, lányok terén mi a helyzet ezen a téren. Úgy értem, ezek szerint neked normális felfogásod van, és én már mi óta keresek ilyet... vannak még esetleg hasonló gondolkodású barátnőid? Van szerinted esély rá, hogy az a kevés normális fiú, aki itt most jelentkezett, találjon társat? :/
Üdv:a háromszorkommentelő:P
2011. júl. 26. 18:17
30/33 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, most léptem csak be. Nem társkeresés céljából tettem fel a kérdést, csak kicsit elkeserített, hogy a fiúk nagy része ilyen, amit leírtam, de szerencsére azért vannak még "normális" emberek, örülök, hogy írtatok és hidd el lányban talán még több ilyen van! Van egy hozzám hasonló barátnőm, igaz neki már van barátja, de nem hitte volna, hogy valaha is fog találkozni egy normális sráccal. Annyiból nehezebb, hogy nincs hol találkozni ezekkel az emberekkel, hiszen mi nem vagyunk túl pörgősek, sokszor inkább otthon szoktunk lenni, de ne add fel! Nem csak műmacák vannak. A barátnőm például buszon ismerkedett össze a sráccal, mellette volt csak hely és elkezdtek beszélgetni, szóval ilyen is előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések: