Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú, aki sosem jár züllött helyekre bulizni?
Figyelt kérdés
Vagy tényleg minden huszonéves srácnak ez a lételeme? Nem akarok általánosítani, de a környezetemben csak ezt látom. Azért akad olyan, aki komolyabb felfogású, szorgalmasan dolgozik, tanul, tervei vannak és nem csak a mának él, hajtja a mindenféle olcsó nőket és partyzik ezerrel? Nem itt akarok párt keresni nem azért kérdezem, csak kíváncsi vagyok, gondoltam felteszem ezt a kérdést. Sokszor már én érzem magamat csodabogárnak, hogy nem a buli a mindenem.2011. júl. 25. 16:48
1/33 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de nem kellenék neked (élőben se), mert ronda vagyok.
2/33 anonim válasza:
22 éves fiú vagyok, és a munkám mellett/miatt nincs energiám bulizni járni. Megfelel?
3/33 anonim válasza:
Te is tudod h létezik, biztos h a környezetedben is van. Csak azok pont nem tetszenek nemde?
5/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem járok bulizni, maximum házibuli, de az is annyiból áll, hogy leülünk a playstation elé, asztal köré, beszélgetünk miközben iszogatunk, netalán grillezünk. Kocsmázni meló után néha elmegyek inni egy sört baráti társasággal. De diszkóba egyáltalán nem járok. Nem tanulok szorgalmasan, de vannak elképzeléseim a jövőről. 18 leszek. Szóval valamilyen szinten az is rossz, ha nem bulizol. És előbb leszel gyökér, mint csodabogár. Ne mindig kritériumok alapján akarj párt választani, mert akkor sose találod meg az igazit. Fogadd el a csávót a hibáival együtt.
8/33 anonim válasza:
Az van, hogy te itt azért nyafogsz, hogy van olyan pasi aki nem jár züllött helyekre?
Aztán meg majd jön fél óra múlva a következő kérdés mástól, hogy:
Minden pasi kocka és begubózott, nem jár sehova?
Döntsétek már el Istenem...
9/33 anonim válasza:
24F fiú vagyok. Egyetem mellett dolgoztam és buliztam. Ezzel mi a baj?
Akik meg nem járnak sose bulizni, azok az otthon ülő antiszociális emberek.
10/33 A kérdező kommentje:
Tényleg nincsen. Mindenkitől csak azt hallom, hogy e hét szombaton ide meg oda megyek bulizni, jól beb*szunk stb... Igazából nekem nem is a bulizással van bajom, hanem azzal, hogy ott mindenki iszik mintha anélkül nem is lehetne jól érezni magadat és én gyűlölöm az alkoholt, meg a részegeket. Attól kiábrándítóbb nincsen a világon. Meg ugye ott vannak a kis csinos cicuskák, akik illegetik magukat és persze, hogy a legtöbb srác rögtön ráugrik amelyikre csak tud.
2011. júl. 25. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!