Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan fiú, aki sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú, aki sosem jár züllött helyekre bulizni?

Figyelt kérdés
Vagy tényleg minden huszonéves srácnak ez a lételeme? Nem akarok általánosítani, de a környezetemben csak ezt látom. Azért akad olyan, aki komolyabb felfogású, szorgalmasan dolgozik, tanul, tervei vannak és nem csak a mának él, hajtja a mindenféle olcsó nőket és partyzik ezerrel? Nem itt akarok párt keresni nem azért kérdezem, csak kíváncsi vagyok, gondoltam felteszem ezt a kérdést. Sokszor már én érzem magamat csodabogárnak, hogy nem a buli a mindenem.
2011. júl. 25. 16:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Szóval:

- Tuti, hogy van ilyen ismerősöd csak rásütöd, hogy "csúnya", "kocka", stb.

- Azon ne csodálkozz, hogy ha te eleve fintorral az arcodon mész oda akkor a pasik inkább az olyan lányoknál próbálkoznak akik szórakozni mentek.

2011. júl. 25. 16:58
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
nyilván létezik. nagyon ritkán, évente párszor járok ilyen helyre mert nem igazán szeretem. engem zavar a füst, hogy állandóan rálépnek a cipőmre, hogy van egy csomó részeg, hogy általában össze van hányva a mosdó. és nem vonzanak a kur*vásan felöltözött lányok akik arra várnak hogy pár ital után valamelyik alfahím hátravigye őket a parkolóba. szeretek szórakozni, de nekem nem ez jelenti azt. szóval nem járok ilyen helyekre és unalmas, kocka sem vagyok, kikérem magamnak!
2011. júl. 25. 17:06
 13/33 anonim ***** válasza:

Én 27/F vagyok, nem szoktam bulizni járni, fiatalabb koromban se szerettem az ilyen szombat esti bulikat.. én is rühellem ha egy lány csak arrol tud beszélni h mennyit ivott és az egyetlen szorakozása az életben csak az hogy hétvégén hova megy diszkóba.. isten mentsen az ilyen nőktől. Tönkreteszik előbb-utobb magukat, ha pl valaki 30 éves koráig csak iszik minden hétvégén az utána megnézheti magát, tönkreteszi a bőrét is a discofüst meg a cigi.. 10 évvel kinéz vagy öregebbnek, aztán olyan korban már nem kellenek senkinek, hiába illegették magukat tizenévesen a discoban.

Én is normális lányt keresek, akivel a hétvégén pl moziba vagy étterembe lehetne menni, esetleg csak ugy kettesben otthon megnézni egy filmet. De ilyenből is kevés van sajnos. Ja és dolgozok hétköznap, hétvégén meg örülök ha pihenhetek és nem még az hogy csavarogjak éjszaka, inni nem szoktam, max ha szülinapot ünneplünk és grillezünk, akkor megiszok egy pohárral.

2011. júl. 25. 17:07
 14/33 anonim ***** válasza:
:D jó a kérdés én pont két hete kezdtem el felhagyni ezzel az "életstílussal", eddig egész jól bírom a hétvégi "bebaszások" nélkül ... kíváncsi vagyok meddig bírom, mert holnap lesz a szülinapom és a haveroknak tuti sikerül idén is elérni , hogy rendesen szétessek a hétvégén ...
2011. júl. 25. 17:22
 15/33 anonim ***** válasza:
Én nem járok egyáltalán sehova! 19/F
2011. júl. 25. 17:52
 16/33 anonim ***** válasza:

Én kimondottan ellene vagyok és voltam is mindig az ilyen "buliknak" meg az ivásnak és társainak.

Pont ezért gyakorlatilag teljesen egyedül is vagyok... úgy értem egyetlen barátom van (igen, akkor vele együtt már kapásból két újabb emberről tudtad meg most, hogy nem jár züllött helyekre bulizni) és eddigi tapasztalataim szerint reményem sincs barátnőre.

Sajnos lányból is nehéz ilyet találni...

Mindenesetre igen, van ilyen fiú.

2011. júl. 25. 17:53
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Előző kommentelő ismét:

Meg most olvastam vissza itt pár választ, és hozzá tenném, hogy egyrészt akik nem mennek el bulikra azok nem begubózódottak.

Én például színházba járok, zenélek, rengeteget kirándulok és túrázok. Szóval nem tudom ki a beszűkültebb...

Sajnos ennek ellenére is általában én vagyok lenézve és furának meg érthetetlennek titulálva.

Általában amúgy nekem is az ivás része az ami furcsa ezeknél a buliknál. Amikor rákérdeztem, hogy miért, akkor azt mondták, hogy mert így jobb a hangulat. Szerintem ha jó a társaság, akkor pia nélkül is jó a hangulat. Hiszen alkohol hatása alatt (még ha kicsi is) már nem vagyunk ugyanazok az emberek. Ha az kell ahhoz, hogy jól érezzük magunkat egy társaságban, hogy igyunk, akkor az annyit jelent, hogy nem érezzük jól magunkat abban a társaságban.

2011. júl. 25. 17:58
 18/33 anonim ***** válasza:

Ismét az előző:

Bocsánat amúgy, hogy ilyen bő lére eresztem a dolgot, de őszintén megdöbbentett ez a kérdés. Egyáltalán nem reménykedtem már benne, hogy létezik még olyan lány, aki hasonlóan gondolkodhat erről, mint én.

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

2011. júl. 25. 18:36
 19/33 anonim ***** válasza:
Minden létezik, de szerintem nem feltétlenül kell első ránézésre leírni az ilyen embereket.Egyetemre járok,tanulok mint állat,trveim is vannak a jövőre nézve,komolyabb kapcsolatot keresek, mégis eljárogatok ilyen helyekre,vagy kiülök a haverokkal.
2011. júl. 25. 19:06
 20/33 anonim ***** válasza:
76%

Soha életemben nem voltam szórakozóhelyen, nem is leszek, a részegségnek pedig a halvány közelében sem jártam sose. Mondjuk kicsit szociofób vagyok, tény, de ez csak annyit jelent, hogy nem nagyon szeretek ismeretlenekkel kommunikálni.

De ettől nem vagyok sem angyal, sem pszichopata állat. Az emberiesség fokmérője nem ez.

2011. júl. 25. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!