Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jövök be egy lánynak sem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jövök be egy lánynak sem. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem az a kimondott sovány srác vagyok, sok elutasítást kaptam már, élőben nem merek oda menni egy lányhoz sem. Volt már egy barátnőm tavaly nyáron... de azóta nem volt és már azért hiányzik egy lány mellőlem. Szerintetek mit csináljak, hogy egy csajnak is felhívjam a figyelmét vagy valami, merre keresgéljek? (kérlek normális válaszokat adjatok) 17/F
2011. júl. 22. 00:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a villamos csak egy példa volt arra, hogy bárhol bármikor összeismerkedhetsz valakivel tehát minden csak önbizalom kérdése. Azért ha eljárnál bulizni..leginkább házibulikba esélyesebb és könnyebb lenne ismerkedni.
2011. júl. 22. 01:01
 12/20 A kérdező kommentje:
értelek (uccso) hát nem nagyon... épp ezért mert hogy nem vok sovány... baszogattak...(megvédem magam ez idáig nem gond) csak ennek következtében nincs sok haverom... aki van is az is olyan hogy elhülyülök vele egyszer kétszer azt ennyi
2011. júl. 22. 01:07
 13/20 anonim ***** válasza:
és jól érzed magad "nem soványan"? csakmert ha nem akkor ez a félénkség gyökere. Ha nem érzed így jól magad akkor változtass, ha pedig minden oké akkor csak lazán és humorosan, keress az életben olyan területeket amiben jó vagy és ha ezeket csinálod nő majd az önbizalmad.
2011. júl. 22. 01:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Fogyj le!
2011. júl. 22. 08:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. júl. 22. 11:28
 16/20 anonim ***** válasza:
szerintem akaszd fel magad :)
2011. júl. 22. 13:28
 17/20 anonim ***** válasza:

foggy le!

gyurj ne sokat

növessz hajat

csináld meg emo-sra és keress meg ;)

2011. júl. 22. 20:45
 18/20 A kérdező kommentje:
13:28-asnak köszi a tippet:) De előbb téged. Utolsónak: Gyúrni szoktam járni:D Hajamat nem növesztem meg mert rühellem hosszún :D
2011. júl. 23. 08:59
 19/20 A kérdező kommentje:
Ja és emosra csináljam meg xD Jó vicc
2011. júl. 23. 09:00
 20/20 anonim válasza:

üdv!

Légy bátor ennyi :) Aki mer az nyer !

17/F 4 hónapja bátor voltam azóta van egy gyönyörű barátnőm :)

2011. aug. 13. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!