Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért jövök be minden "csúnya", lánynak?
Suliban elég sok lánynak bejövök, ami nem is volna baj, de szinte mindegyik ilyen csúnyácska. :(
Nem szállnak le rólam, és minden szünetben velem akarnak lenni. :((( Meguntam ezt, hogy állandóan én vagyok a figyelem középpontjában, bókolgatnak nekem mint egy lánynak. Városban se tudok úgy meglenni, hogy ne ismerne ott fel legalább egy ilyen lány. :@
De aki nekem tetszik, annak meg nem jövök be, én úgy láttam rajta. :((((((
Szerintem ez miatt..
16F
Ez azért van, mert valószínűleg még gyerekkorodban valahol elhagyhattad a golyóidat.
Kiccsávó: a jó nők nem mennek oda senkihez!!
A jó nőkhöz neked kell odamenni!
Aki ennyire nyámnyila, az addig örüljön, amíg akad egy-egy csaj, aki odamegy hozzá.
A másik rossz hírem az, hogy a jó nők csak a nagyon jó pasikkal fognak összejönni.
Esetleg állj be szerzetesnek.
Vagy add lejjebb az igényeidet.
Én ismertem egy srácot, aki alacsony volt, kövér, szemüveges, pattanásos, mellesleg büdös állandóan, és úgy öltözött, mint egy csöves, ami nem lett volna gond, ha nem egy sík ostoba, bun,kó pa.raszt. Ennek ellenére kizárólag a legjobb csajokhoz ment oda, és nem és nem és nem fogta fel, hogy esélytelen.
Szóval vedd magad jó alaposan szemügyre a tükörben, hogy NAAA, vajon miért csak ezek a "csúnyácska", (=átlagos) csajok mennek oda hozzád, és miért nem a bombázók ostromolnak epekedve.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!