Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem jövök be egy lánynak sem, pedig állítólag nem vagyok ronda?
most sokak szemében unszimpatikus leszek, és gondolom sokaktól megfogom kapni, hogy megérdemlem hogy nincs barátnőm, de eddig csak néhány +85kg-os lánynak jöttem be.
rengeteg embert megkérdeztem hogy nézek ki, és vagy átlagosnak vagy helyesnek mondtak.
most kb. ott tartok, hogy úgy érzem fölösleges keresnem, mert úgysem hajlandó senki sem szóba állni velem.
nemrég pl. volt egy randi egy nekem tetsző lánnyal, nem láttam hogy nem jövök be neki, mert sokat beszélgettünk, sokat mosolygott és nevettünk, azt hittem jól sikerült, erre kiderült, hogy nem engem keres.
nem jópasiként tényleg ilyen nehéz barátnőt találni huszonévesen?
miért? :)
már épp elég sok embernek mutattam meg interneten, nem lenne értelme mutogatni :P
:))
aki meg tud győzni, hogy van értelme képet küldenem, annak küldök :P
csak észérveket fogadok el :)
Ha megkapom a képed béjbi én kielégítem minden mocskos fantáziádat! gyakorlott vagyok! Szimpatikusnak talállak, így neked ingyen is vállalom! :$ *.*
22/L
Szerintem küldj képet csak nyerhetsz vele!
Én se jöttem eddig nagyon be a lányoknál,dee tavaly fordult a kocka és valamiért csomó lánynak bejövök 18/F
21:55: eddig kb. 20-30 idegen lány látta a képemet. mi értelme lenne még 1-2 lánynak elküldeni? hogy kapjak még néhány "átlagos vagy/helyes vagy" választ?
ezzel sajnos nem megyek semmire.
Hát hogy neked miért jó, ha képet küldesz... Nem tudom :D
De nekem azért jó, mert akkor elmúlik a kiváncsiságom :D
Úgyhogy légyszi... :$ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!