Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem jövök be egy lánynak sem, pedig állítólag nem vagyok ronda?
most sokak szemében unszimpatikus leszek, és gondolom sokaktól megfogom kapni, hogy megérdemlem hogy nincs barátnőm, de eddig csak néhány +85kg-os lánynak jöttem be.
rengeteg embert megkérdeztem hogy nézek ki, és vagy átlagosnak vagy helyesnek mondtak.
most kb. ott tartok, hogy úgy érzem fölösleges keresnem, mert úgysem hajlandó senki sem szóba állni velem.
nemrég pl. volt egy randi egy nekem tetsző lánnyal, nem láttam hogy nem jövök be neki, mert sokat beszélgettünk, sokat mosolygott és nevettünk, azt hittem jól sikerült, erre kiderült, hogy nem engem keres.
nem jópasiként tényleg ilyen nehéz barátnőt találni huszonévesen?
Heh. :D A nagyobbik felét... Tudod, a betyártörvény szerint egyik oszt, másik választ :D
De úgy is jó, ha én osztok, akkor választhatsz te. :) Én úgy osztanám, hogy függőlegesen vágnám el a képet :P persze csak ha szemben vagy rajta :D
ok, holnap küldöm. most nincs kedvem képet darabolni :P
ne félj állom a szavam. tudod, betyárbecsület.. :)
Hát tudod, betyárbecsület :))
És mert rendes-kedves-aranyos kislány vagyok. Egyértelmű. :D
Tudtam! :P :$ Köszi. :)
De akkor most lehet, hogy nem fog tetszeni, amit írok... Ugyanis tényleg nincsen semmi gond veled látványra (csak kicsit homályos vagy :D), amiből csak arra lehet következtetni, hogy azzal van baj, ami belül vagy... Erről többet nem tudok mondani, mivel nem ismerlek, meg ebből a pár mondatból nem tűnsz rossz arcnak, de gondolkodj el, hogy mi lehet az a viselkedésedben, a jellemedben, ami taszítja a lányokat.
Sok sikert, és köszönöm mégegyszer :)
Nagyon "hihető". Hiszen a lányoknak elsősorban a külső számít, én meg alapból ki szoktam esni. mindegy :P
hallgattam volna bölcs maradtam volna...
Nálam is ez van, csak lányban. Mindenki ajánlgat haverjának, ismerősének, hogy milyen jó lennék neki, milyen szép vagyok meg csinos stb. Közben meg egy árva lélek nem hívna randira. Szóval nem tudom. Miért ilyen nehéz barátot találni huszonévesen?
Ismerős érzés, mikor szemeznek veled, úgy érzed bejössz a másiknak, utána meg rád se néz... Minden pasi azzal jön, hogy legyen aranyos, szép, kedves, okos a lány, mégis a plázar*banc röhögős, vihogós tinilányok kellenek. Nem csak a fiataloknak, a huszonéves pasiknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!