Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy nem jövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem jövök be egy lánynak sem, pedig állítólag nem vagyok ronda?

Figyelt kérdés

most sokak szemében unszimpatikus leszek, és gondolom sokaktól megfogom kapni, hogy megérdemlem hogy nincs barátnőm, de eddig csak néhány +85kg-os lánynak jöttem be.

rengeteg embert megkérdeztem hogy nézek ki, és vagy átlagosnak vagy helyesnek mondtak.

most kb. ott tartok, hogy úgy érzem fölösleges keresnem, mert úgysem hajlandó senki sem szóba állni velem.

nemrég pl. volt egy randi egy nekem tetsző lánnyal, nem láttam hogy nem jövök be neki, mert sokat beszélgettünk, sokat mosolygott és nevettünk, azt hittem jól sikerült, erre kiderült, hogy nem engem keres.

nem jópasiként tényleg ilyen nehéz barátnőt találni huszonévesen?

2011. márc. 31. 21:35
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Kapásból 4 pasit is fel tudok sorolni velem együtt, akinek nem ilyen lány kell :)
2011. ápr. 1. 10:47
 22/32 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy az összes ilyen kérdésnél van egy "állítólag nem vagyok ronda" megjegyzés is:)
2011. ápr. 1. 13:08
 23/32 A kérdező kommentje:

mert állítólag nem vagyok ronda.

nem tudom miért érdekes...

2011. ápr. 1. 13:46
 24/32 anonim ***** válasza:

"Hiszen a lányoknak elsősorban a külső számít" Ez hatalmas tévedés... De nincs most kedvem erről győzködni téged...

És nem szemétkedésből írtam azt, amit írtam... Hanem próbáltam segíteni. Bocs, többet nem fordul elő.

2011. ápr. 1. 14:45
 25/32 A kérdező kommentje:
én nem ezt tapasztaltam...
2011. ápr. 1. 16:59
 26/32 A kérdező kommentje:
09:39: kíváncsi vagyok hogy nézel ki. cserélünk képet?
2011. ápr. 1. 17:23
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem olvastam az eddigi kommenteket...de amúgy nem hiszem, hogy veled van a hiba.

Sokan mondják nekem, hogy milyen szép vagyok, milyen kedves, aranyos csajszi, ezeket kérdezés nélkül, mégsem kellek annak, aki nekem. Válogatok, eddig 3 pasi tetszett, de az első kettő elküldött, már így 1-2 év után nem is tetszenek, de most megint tetszik valaki, gondolom én neki nem, mert mondogatták neki, hogy biztos bejön nekem, mert sokat emlegetem, mégsem lép felém semmit.

Magamat egy kedves, aranyos, inteligens, tisztelettudó, ápolt, csinos lánynak tartom, jó nem hiszem magamról, hogy hű de szép vagyok, mert sosem tudnék elszállni magamtól, de azért nem hiszem, hogy olyan csúnya lenék, hogy pont annak ne kelljek, aki nekem, ezt inkább pechnek tartom, mindig olyan balfék, ronda pasik akartak velem járni, hogy az már fáj, és akkor már inkább egyedül maradok.

Azt nem értem miért kérded, hogy nem jópasiként, mért nem találsz barátnőt, amikor fenntebb azt írtad, mások szerint helyes vagy.

Meg nekem most pont egy olyan srác tetszik, akit első látásra kimondottan nem láttam helyesnek, de úgy megszerettem, hogy mára őt tartom a világ legjobbképűbb pasijának.:)

20/L

2011. ápr. 1. 18:46
 28/32 A kérdező kommentje:

nem én írom magamról hogy helyes, hanem bizonyos lányok... de nem akaródzik elhinni, mert az eredmények nem ezt bizonyítják.

én meg inkább a tapasztalataimnak hiszek, mintsem kósza beszédnek.

eddig velem is csak azok akartak összejönni, akik nem jöttek be (pl. 160 cm és 90kg).

2011. ápr. 1. 18:52
 29/32 anonim ***** válasza:
A jó nőknek nem szép pasi kell, hanem sok pénz meg jó szex. A nem vagy ronda, meg helyes vagy egy eufemizmus arra, hogy egészséges génjeid vannak, de nincs semmi szexuális kisugárzásod.
2011. ápr. 8. 09:38
 30/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azért nem találsz csajt, mert nem olyan a vigyorod, mint Obamának és csak fele annyi dájer van a hajadban, mint David Hasselhoffnak. Hanem mert valami error van veled. Pl. most is a gyakorikérdéseken lógsz és hlüyeségeket kérdezel.
2011. ápr. 8. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!