Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jövök be egy lánynak sem. Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem az a kimondott sovány srác vagyok, sok elutasítást kaptam már, élőben nem merek oda menni egy lányhoz sem. Volt már egy barátnőm tavaly nyáron... de azóta nem volt és már azért hiányzik egy lány mellőlem. Szerintetek mit csináljak, hogy egy csajnak is felhívjam a figyelmét vagy valami, merre keresgéljek? (kérlek normális válaszokat adjatok) 17/F2011. júl. 22. 00:39
1/20 anonim válasza:
Nekem bejössz szúrnálak!
üdv: SP
2/20 A kérdező kommentje:
Rohadj meg xD
2011. júl. 22. 00:43
3/20 Smartguy86 válasza:
Ha nem mersz odamenni, akkor persze hogy nincs barátnőd. Merj odamenni hozzájuk! Próbálkozz. Járni se úgy tanultál meg, hogy egyből ment...
4/20 anonim válasza:
Attól még, hogy nem vagy sovány nézhetsz ki jól, és fontos, hogy te is azt érezd, hogy jól nézel ki, ebből meríthetsz önbizalmat.
5/20 A kérdező kommentje:
Ez igaz... csak a csajok mindig legalábbis többnyire falkában vannak... és úgy odamenni elég ciki... meg hát am sem vagyok az a bulizós féle
2011. júl. 22. 00:44
6/20 A kérdező kommentje:
00:44 hát szoktam úgy érzeni, mert úgy is öltözködök, hogy normális ruha stb ... ez tényleg növeli az önbizalmam
2011. júl. 22. 00:46
7/20 anonim válasza:
msn, e-mail, fészbúk, ha nem mersz személyesen odamenni, de nekem inkább az jönne be, ha személyesen odajönne valaki. A barátommal a villamoson ismerkedtünk meg.. :D
8/20 A kérdező kommentje:
Értem jó neked:), sajna én nem ilyen városban lakok ahol van villamos stb...:)
2011. júl. 22. 00:49
9/20 anonim válasza:
szúrnálak S-el, szúrnálak Z-vel, szúrnálak a szúrnálak összes betűjével!!
üdv: Fluor
10/20 anonim válasza:
óó bébi, mikor jössz már egy száraz menetre?? már annyira ki vagyok éhezve!! csinálj valamit! ne add fel kérlek!
üdv:SP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!