Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megláttok egy lányt az utcán, aki nagyon tetszik, akkor leszólítjátok?
Nekem ez egy komoly probléma, amit a kérdező felvetett. Sokszor volt már, hogy megláttam egy lányt az utcán, vagy buszon és nagyon tetszett volna. De nem mertem megszólítani, se kezdeményezni.
Fogalmam sincs, hogy kell, azt se tudom, mik azok a jelek, amiket figyelnem kéne és a jelek értelmezésében se vagyok biztos. Lehet, hogy nem is rám mosolygott, hanem csak kiröhögött, mert fura póló van rajtam, vagy mert hülyén nézek ki.
Elvileg nem lenne vesztenivalóm, de sok rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. Például, mivan, ha nem is tetszem neki, csak kiröhögött? Mivan, ha van pasija? Mivan, ha csak játszani akar a fiúkkal és amilyen hülye vagyok, egy beszélgetés után belezúgok?
Am az a kategória, amibe én tartozom, nem igazán az, amit a lányok szeretnek. Elég félénk vagyok, egyáltalán nem az az alfahím, sokat tanulok meg sportolok, de olyan vagyok időnként mint egy óvodás. Én eddig úgy éreztem, mintha viszolyognának tőlem a lányok. Gimiben én voltam a suli lúzerje. Most inkább örülök, hogy alig vannak emberi kapcsolataim, mert ha lennének akkor csak utálnának.
Hopsz, ez egy kicsit önsajnálat volt a végére (:
20f
29F
Hát én simán odamennék ha nem lenne barátnőm!
Az igazság az, hogy ha nem megy oda hozzád, akkor vagy: ronda vagy,
vagy túl rámenős és pasik nem akarnak qrvákat maguk köré,
vagy nem mer,
vagy nem akar, mert van barátnője.
Amúgy az a nő aki utcán vagy akárhol flörtöl, arról az jut minden pasinak az eszébe, hogy biztos megtenné ha az én barátnőm lenne is...
Ergo nem kéne mert nem biztonságos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!