Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megláttok egy lányt az utcán, aki nagyon tetszik, akkor leszólítjátok?
Kérlek szépen ez ti, lányoknak a hibája. Ugyanis a világ rengeteget változott és részben felborult a nemek közti egyensúly is. Erre arra célzok hogy rengeteg lánynak egyre több igényei vannak jobbnak gondolják magukat a pasiknál és ezt ki is mutatják pl játszadoznak vele stb. Emiatt több srác félénkebb lett, fél az elutasítástól és inkább nem is próbálkoznak vele.
20/F
Lehet, hogy sokaknak tetszel de attól még nem biztos, hogy akarnak is valamit. Nézegetni lehet, nem?
És ha van barátnőjük és csak kíváncsiak, hogy kapnak-e jelet?
Persze ha még soha senki nem szólított le téged, akkor lehet, hogy tényleg mindegyik félénk volt.
nem szoktam leszólítani a lányokat, ugyanis az ismeretségi körömben van elég szép és kedves lány, akiknél ha bepróbálkozok, az legalább nem zsákbamacska
19/F
A kérdező kommentje:
"Érdekes amit mondasz. Én nem érzem, hogy az én hibám lenne... :D Viszont több pasitól hallottam már, hogy gáznak tartják, ha egy lány kezdeményez, mert nem az ő dolga. Szóval ha egyik fél sem lép, akkor mi a megoldás?:)"
Szerintem a mai világban már egyáltalán nem gáz, ha a lány kezdeményez.
a megoldás, hogy várj egy Férfire, aki elég tökös ahhoz hogy ne csak mondja magáról hogy az, hanem tényleg ahhoz méltóan viselkedjen
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!