Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire asszociáltok, ha megláttok egy kopasz kigyúrt fiút?
Figyelt kérdés
Nem elvetemült külsővel, farmer,póló,zakó pl.
Na de én egy visszafogott lány vagyok, mit akarnak tőlem mostanában az ilyen fiúk?
2011. máj. 11. 20:22
1/22 anonim válasza:
nézd már ki ez a k*cs*g kb ez :D:D:D:D
2/22 anonim válasza:
Én semmire nem asszociálok,mert nem igazán veszem őket észre,mikor feszengenek,hogy minden izma jól látszódjon.
Szerinted mit akarnak?? Lehet,hogy a másodfokú egyenlet megoldása érdekli őket?
4/22 anonim válasza:
Én egy túrótortára asszociálok...asszem vagy win dízelre
5/22 A kérdező kommentje:
Második: hát jó,de szerinted mégis milyen lány illene az ilyenekhez?
2011. máj. 11. 20:30
7/22 anonim válasza:
Plázacica! Az nagyon passzol, Őt lehet kísérgetni a butikokban és villogtatni az izmokat, meg a kopasz fejet!
8/22 anonim válasza:
Nem túl jó a megítélésük a kopasz embereknek:)
Tudom mert énis voltam kopasz és mindenki egy beképzelt parasztnak nézett.
9/22 A kérdező kommentje:
20.37 Te miért lettél kopasz és miket tapasztaltál?
2011. máj. 11. 20:39
10/22 anonim válasza:
de nem minden kopasz beképzelt paraszt O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!