Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire asszociáltok, ha megláttok egy kopasz kigyúrt fiút?
Nem elvetemült külsővel, farmer,póló,zakó pl.
Na de én egy visszafogott lány vagyok, mit akarnak tőlem mostanában az ilyen fiúk?
20:37 vagyok
Egyszerűen érdekelt, hogy milyen, mert a haveri körben van/volt néhány kopasz ember és ki akartam próbálni, hogy milyen érzés. Nem vagyok egy kigyúrt 2ajtós szekrény, csak egészségesen sportos, szálkás testalkatú amúgy, de mégis a kopasz nagydarab gengszterekkel azonosítottak. Ahány kopasz embert ismerek mind értelmesebb azoknál akik ilyen külsőségek alapján ítélnek meg embereket.
azt h de sok idejük van...és mivel optimista vagyok feltételezem h természetes izmok amik rajta vannak igy pedig midnen tiszteletem az övék h volt kitartásuk és türelmük felépíteni azt ahogy kinéznek, mert az nem két nap volt és valszeg nemis 1-2 év.
amugymeg ez olyan mint h minden bmw-s kopasz kigyurt állat és bunkok. hát elég sok bmw-st ismerek még kigyurtat és kopaszt is de hogy a kis matizba az emberke agreszivabb mint ezek azis biztos.
amugymeg tapasztalatom szerint amit a külsőn sugároz szinte az ellenkezője bellül... a kegyetlen benga állatok ált joszívűek kedvesek meg aranyosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!