Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, amikor megláttok egy párt és a nő:160 körüli a férfi: 190 körül van?
én nő létemre 178 cm vagyok, és még soha nem volt olyan párom, aki elég magas lenne mellém, ha felveszek egy magassarkút. mindig a hónam alá tudom őket csapni. :D
és ha meglátok egy ilyen magas férfit egy picurka nővel, mindig kicsit csalódott vagyok, h de jó nekik, magasabb nála a srác. nekem még egy 190es pasi is alacsony, hiszen egy magassarkúban kb én is akkora vagyok, ha szépne felöltözöm és csinos akarok lenni. és akkor ugyanakkora lennék, mint egyilyen égimeszelő. szóval kéne egy legalább 2 méteres fiú. de a mostani is 183. éppen magasabb. kisebb sarokkal meg alacsonyabb nálam.
Azt gondolom ilyenkor, hogy basszus, a 160 centis lányok elkapkodják a 190 centis pasikat, és nekem, 180 centis lánynak ki marad akkor? :D :D :D
26/N
11:53-as, jaja. :) Ráadásul én is szeretek magas sarkú cipőt hordani, és nem mondanék le senki kedvéért róla.
Bár megjegyzem, volt egyszer 175 centis pasim is... De azért elsőre mindig a magas férfiakon akad meg a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!