Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, amikor megláttok egy párt és a nő:160 körüli a férfi: 190 körül van?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 11:34
11/21 anonim válasza:
Szerintem tök aranyosan néznek ki. Én csak 172 vagyok, szóval nem érdekel, hogy minek neki magas pasi. Nekem is az van. (nyugi, csak 185, mielőtt meglincseltek)
12/21 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, nekem mindig is az apróbb termetű lányok jöttek be. Valahogy őket találom igazán nőiesnek. A kis törékeny virágszálakat. Én 193 vagyok, de 170 centinél magasabb barátnőm még életemben nem volt.
13/21 anonim válasza:
Ha meglátok egy ilyen párt,akkor szinte irigykedek:DDD Az én párom nem sokkal magasabb mint én,sajna a magassarkúról le kellett mondanom.Volt 193centis pasim is,aki egy idióta volt!
15/21 anonim válasza:
13:19
Gyere ismerkedjünk,magamról még csak annyit ,hogy a lábam is olyan hosszú ,hogy le ér a földre :>
20f
16/21 anonim válasza:
Ha már ennyien hozzászóltak a témához, akkor lenne egy kérdésem:
Az alacsonyabb csajok tényleg szűkebbek? Hiszen ők kisebbek... Vagy rossz az elmélet?
17/21 anonim válasza:
13:52
Ez egy oltári nagy hülyeség...
18/21 anonim válasza:
13:48: Micsoda véletlen, az enyém is leér a földig:O Ez egy közös pont:D
18/L
19/21 anonim válasza:
18:40
Látod milyen szépen alakul a kapcsolatunk?Lassacskán bemutatlak a szüleimnek,de vigyázz velük mert a rozsára allergiások szóval olyat ne hozzál!
20/21 anonim válasza:
00:08: A rozsára?:DDD Akkor nem viszek, nehogy rossz benyomást tegyek rájuk:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!