Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megláttok egy lányt az utcán, aki nagyon
tetszik, akkor leszólítjátok?
Soha nem szoktam odamenni, mert nem akarom, hogy elutasítson mert ha elutasítana akkor rossz pasinak gondolnám magam meg egy lányhoz amúgy is úton útfélen odamegy valaki, miért pont engem választana a sok közül?Úgy sem választana engem, fölösleges.Te is odamehetsz aki tetszik ahhoz, egy fiúnak nehéz mert a lányok sokkal válogatósabbak.
21f
2011. júl. 19. 22:49
én tuti nem... elég visszahúzódó vagyok.. nem merném... :) :$ :)
2011. júl. 19. 22:50
Jobb ha a lány jön oda, én úgy szoktam, hogy kicsípem magam, ing, jó parfüm, mosolygok és olyan helyre megyek ahol sok lány van és akkor lesz aki odajön, sokkal egyszerűbb mert én tudom, hogy úgy sem utasítok el senkit, nem fogom elszólni ha odajön ellenben a lányokkal:)
2011. júl. 19. 22:53
nem a lányokra bukom... sorry
2011. júl. 19. 22:55
Biztos rosszaknak jeleztél. Mondjuk velem többször az volt, hogy odamentem és köpni-nyelni nem tudott... 20/F
2011. júl. 19. 22:58
Nem. Ahhoz túlságosan is bátortalan vagyok.
2011. júl. 19. 23:00
Én azt nem tudom hogy ez a kezdeményezzen a fiú mert az ő dolga ez hová van leírva ?
Jó oké ez a jellemzőbb , na de egy lány is legalább annyira akarja a kapcsolatot mint a fiú akkor meg nem értem mire ez a nagy felhajtás hogy mindíg a fiú kezdeményezze az ismerkedést.
Ugyan annyi joga van egy lánynak is szóval ha látsz valakit aki megtetszik akkor nyugodtan menj oda hozzá és szólítsd le te.
2011. júl. 19. 23:14
Lehet, hogy azért nem lépnek, mert te a nagyon jó pasikat veszed észre, akiknek már van barátnőjük, és ezért nem próbálkoznak.
2011. júl. 19. 23:23
Vagy fordítsuk meg a kérdést kérdező. :)
Ha lenne pasid, és odamenne hozzád egy srác ismerkedni, akkor elutasítanád, vagy simán elkezdenél vele ismerkedni? :) Na, szerintem a válaszod nem. És mért nem, talán azért mert félénk vagy?? :)
2011. júl. 19. 23:28
Ez sok tényezőtől függ. Alapvetően próbálom elkerülni az ilyet, mert kockázatos. Este sötét helyen, de még nappal is kihalt utcán felmerül annak a lehetősége, hogy amíg odamegyek hozzá és csak rá figyelek, hátulról a bátyja, férje, élettársa, stricije, izmosabb barátnője leüt és kirabolnak. A másik lehetőség az, hogy hátsó szándékkal kuncsaftokat próbál magának szerválni a bige, mert nem volt pénze kimenni Dubaiba, aztán egy napra rá hoppon maradok 20 ronggyal kevesebbel és tripperrel. A harmadik lehetőség, hogy mikor viszont ránézek LEORDÍT és kihívja a rendőrséget zaklatásért. A negyedik lehetőség ami a legrosszabb, hogy hossszúúúúúúúú előjáték után kiderül, hogy fasza van a menyasszonynak.
2011. júl. 19. 23:38
Kapcsolódó kérdések: