Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzbe kerül kb, mire fel tudok szedni egy jó csajt?
akkor most mindenki menjen csöveshez vagy mi? nem a pénz annak a legfőbb oka, gondolkozz már el egy kicsit...
egyébként meg tényleg rohadtul nem számít nálam a pénz. nem mondom, jólesik ha meghív egy fagyira vagy egy kávéra, de ha nem tenné, az sem érdekelne, mert szeretem. annak meg nem a pénz a kulcsa.
Kérdező! Természetesen egy igazi nőnek nem kellenek csöves csávók, züllöttek se és bunkók se. Legalábbis én nem várom el hogy egy ffi vegyen drága dolgokat, sőt ellenzem! De azért némi zsebpénzzel érdemes csajozni, pl. meghívod a lányt egy fagyira vagy ilyen apróságok. De nem kell őket elkényeztetni, mert még nem tudod kivel állsz szemben.
Ez egy orbitális baromság hogy egy nőnek BMW, lakás, milliók kellenek! Szerinted mennyi ilyen pasi járkál???? 5000-ből egy? És látod szinte majdnem minden férfi elkel (ha azt akarja hogy legyen nője/ felesége!
A másik, minek kell neked gyönyörű nő? Miért nem éred be egy átlagos helyes lánnyal? Nem azért de én sem a macsó hímekre ácsingózom, hanem a helyes normális férfiakra!
28N
nem értem a válaszolókat, mindenki ellentétes válaszokat ad.
hogyan lesz így jó csajom.
ronda barátnő nem kell,az mindenkinek lehet.
Kérdező!
Mindenki azt mondja, hogy hülye vagy. Ha jobban öltözöl, mint egy csöves, már jó esélyeid vannak.
A megszerzéshez nem kell sokat költeni. 500-2000 között kell egy randira költeni. Többet nem ér.
A szóhasználatod alapján valami buta kis csajszit keresel. Őket egy kólával megveheted.
Van aki szerint jól mondom. 500 ft nagyon kevés, annyiért még óvszert se tudok venni a randihoz. Legközelebb akkor majd drága ruhákban megyek csajozni, hátha úgy jobban sikerül.
kösz mindenkinek a segítséget
eloszor is bocsi az ekezet miatt . :I
szoval , egyik no sem feltetlenul a penzre hajt vagy lehet .. nem tudom .
de pl en nem !! :I
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!