Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi pénzbe kerül kb, mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzbe kerül kb, mire fel tudok szedni egy jó csajt?

Figyelt kérdés
Nem prostituáltra gondolok, valami komolyabb érdekelne.
2011. júl. 19. 13:34
1 2 3 4 5
 11/42 Vree ***** válasza:
52%

Végre, egy komoly, két lábbal a földön álló kérdés XD

Szerintem menj k*rvákhoz, az sokkal olcsóbb.

2011. júl. 19. 13:48
 12/42 anonim ***** válasza:
am meg ha problémád van írj privátot 71%-os és megbeszéljük
2011. júl. 19. 13:49
 13/42 anonim ***** válasza:

Miért is lenne problémám? Mit is beszélnék én meg veled?:D

Engem aztán teljesen hidegen hagy, ha itt terjesztgeted a baromságaid, de ettöl meg föleg nem lesz soha barátnöt. :)

2011. júl. 19. 13:51
 14/42 anonim ***** válasza:
93%

Zsuzsa vok

sajna zsíros töredezet barna haj, nagy melek 90F, ami log a köldökig, pattanássok vannak, hilyánzik az elsö fogam, cigizek, pálinkózok (házi), terméseteség hive vok: nem szörtelenitem magam, mindenhun szexi dzsumbuj van.

Kerek idomaim vanak: 96 kilos és ehez 151cm.

A kocsmába az aggastyánók azt mondják szép takaros menyecske vok, szivessen huznának a széna kazzalba de úgye ott van neki azaszony ezér mégse.

Na a lényeg! Nekem begyünnél ingyér is a szexet nem szeretem de eltüröm, oszt csinálsz amitt akarsz, amugy házias vok fözök, mosok takaritok mást se csinállok.

szval gyerre!

2011. júl. 19. 13:52
 15/42 anonim ***** válasza:

hát néhány ember tök hülye ezt komolyan mondom !!!!

Pénzem nincs olyan hűű de sok , annyira nem is nézek ki jól , de azért helyes vagyok !!!! =) És még is olyan barátnőm van , hogy mindenki megfordul utána az utcán.... Nem pénz kell ha nem önbizalom !!!!!!!!!!!

2011. júl. 19. 13:54
 16/42 A kérdező kommentje:

Sajnos az ivás és a dohányzás kizáró ok, de amúgy szívesen ismerkednék.

Mint már többször leírtam, nem jöhet szóba a k*urvázás. Ha lenne egy barátnőm,akkor arra kevesebbet kellene költeni gondolom.

2011. júl. 19. 13:56
 17/42 anonim ***** válasza:
barátnőre kevesebbet? na nehogy azt hidd :D
2011. júl. 19. 13:58
 18/42 anonim ***** válasza:
Ha annyira hidegen hagy akkor meg ne kritizáld amiket írok... am meg hogy "így sose lesz barátnőm" ... leszarom, szükségem nincs rá, semmi olyat nem tudna nyújtani amire feltétlen szükségem lenne... és így még a kevéske kis pénzemet is magamra költhetem... király dolog ;)
2011. júl. 19. 13:58
 19/42 anonim ***** válasza:
a barátom nem tartozik a helyes kategóriába, kissé túlsúlyos és nem is gazdag. rólam azt mondják, nagyon szép vagyok, sok helyes pasi is próbált felszedni, de egyik sem kell, mert én őt szeretem és kész. ezelőtt én is azt hittem, hogy én biztos csak valami helyes sráccal jövök majd össze, erre megjelent ő és bebizonyította, hogy nem. két éve vagyunk együtt, de még mindig napról napra jobban szeretem. bocsánat a nyálas sztoriért, de úgy éreztem, ez ide illett.
2011. júl. 19. 13:59
 20/42 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lenne szükséged ehhez pénzre.

Nem vagyok egy tizenéves csirke, de én sosem vártam el semmit senkitől, nem is értem, aki elvárja az mit kap? Mit vár el? Elképzelésem sincs.

Nem ajánlok egyébként egy ilyen érdekkapcsolatot. Magadat csapod be.

2011. júl. 19. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!