Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzbe kerül kb, mire fel tudok szedni egy jó csajt?
Végre, egy komoly, két lábbal a földön álló kérdés XD
Szerintem menj k*rvákhoz, az sokkal olcsóbb.
Miért is lenne problémám? Mit is beszélnék én meg veled?:D
Engem aztán teljesen hidegen hagy, ha itt terjesztgeted a baromságaid, de ettöl meg föleg nem lesz soha barátnöt. :)
Zsuzsa vok
sajna zsíros töredezet barna haj, nagy melek 90F, ami log a köldökig, pattanássok vannak, hilyánzik az elsö fogam, cigizek, pálinkózok (házi), terméseteség hive vok: nem szörtelenitem magam, mindenhun szexi dzsumbuj van.
Kerek idomaim vanak: 96 kilos és ehez 151cm.
A kocsmába az aggastyánók azt mondják szép takaros menyecske vok, szivessen huznának a széna kazzalba de úgye ott van neki azaszony ezér mégse.
Na a lényeg! Nekem begyünnél ingyér is a szexet nem szeretem de eltüröm, oszt csinálsz amitt akarsz, amugy házias vok fözök, mosok takaritok mást se csinállok.
szval gyerre!
hát néhány ember tök hülye ezt komolyan mondom !!!!
Pénzem nincs olyan hűű de sok , annyira nem is nézek ki jól , de azért helyes vagyok !!!! =) És még is olyan barátnőm van , hogy mindenki megfordul utána az utcán.... Nem pénz kell ha nem önbizalom !!!!!!!!!!!
Sajnos az ivás és a dohányzás kizáró ok, de amúgy szívesen ismerkednék.
Mint már többször leírtam, nem jöhet szóba a k*urvázás. Ha lenne egy barátnőm,akkor arra kevesebbet kellene költeni gondolom.
Nem értem miért lenne szükséged ehhez pénzre.
Nem vagyok egy tizenéves csirke, de én sosem vártam el semmit senkitől, nem is értem, aki elvárja az mit kap? Mit vár el? Elképzelésem sincs.
Nem ajánlok egyébként egy ilyen érdekkapcsolatot. Magadat csapod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!