Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi pénzbe kerül kb, mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzbe kerül kb, mire fel tudok szedni egy jó csajt?

Figyelt kérdés
Nem prostituáltra gondolok, valami komolyabb érdekelne.
2011. júl. 19. 13:34
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
90%
Csak azoka férfiak mondják, hogy a nők pénzéhesek, akiket átvertek, de nem képesek belátni, hogy ez nem a csaj hibája volt, hanem ő volt gy b*zi papucs. Szerinted kia f@szt érdekel, h mennyi pénzed van, meg milyen a kocsid? MEGSÚGOM, SENKIT! Jah de, az hátrány, ha ilyen cigányos bmw-vel meg feltuningolt tragaccsal állsz oda.
2011. júl. 19. 14:03
 22/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:58

Ha nincs szükséged barátnöre és semmit se adhat meg neked, akkor meg minek szídod a nöket? A te hibád, hogy ilyen hülye mentalitással állsz a dolgokhoz.

2011. júl. 19. 14:05
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a kedvencem, amikor döng a zene az autókban lehúzott ablakoknál. Direkt, hogy mindenki odafigyeljen. Most komolyan mi értelme ennek?

A pénzéhes nőnek szerintem pedig nem az az első gondolata, hogy milyen menő a srác, hanem hogy ennél sincs klíma :D

2011. júl. 19. 14:07
 24/42 Pj0tr ***** válasza:

"BMW X6 kb: 15millió

Rolex karóra kb: 1,5millió

Armani öltöny kb: 150ezer "

Minden másra ott a Master Card? :D

Egyébként pedig nem pénz kérdése, viszont ha szeretsz valakit annak mindent meg akarsz adni, ami tőled telik, így hosszútávon a száraz számok azt mutatják, hogy többe kerül. Viszont nem azért van veled, mert ezt teszed. És te sem azért teszed, hogy veled legyen.

Viszont nem azért dolgozom, hogy egy bankszámlán gyűjtsem a pénzem. Ha az tesz boldoggá, hogy elmegyek a párommal moziba, akkor igenis elmegyek vele és nem fogom számolgatni. (Persze nyilván a mozi helyére bármit be lehet írni, a lényeg csak annyi, hogy addig ameddig a takaród. :) Mindig állj két lábbal a földön)

2011. júl. 19. 14:07
 25/42 anonim ***** válasza:
azért szidom őket mert ők is ugyan ezt csinálták-csinálják velem... eddig ok nélkül kaptam a szidásokat mostmár legalább okot adok rá.. szóval szívességet teszek nekik... köszönjék meg :)
2011. júl. 19. 14:09
 26/42 anonim ***** válasza:
65%

hát te kedves barátnő nélkül is tökéletesen eléldegélő nő szidó hozzászóló, te nagyon nagy gyökér vagy. :D azért mert téged leoltottak világ életedben, és nem kellettél senkinek, az a te hibád, és így jártál, azért még feleslegesen oltod azokat az embereket, akik normálisak. tudod, mindenki kap pofonokat, még sem lesz tőlük mindenki savanyúuborka, mint te. nem tud neked mit adni egy lány...próbálkozz meg a férfiaknál. ;)

18L

2011. júl. 19. 14:11
 27/42 anonim ***** válasza:
a férfiak még hülyébbek mint a nők/lányok... amúgy meg nem voltam régen ilyen.. csak miután rájöttem hogy tökmindegy mit csinálok úgyis ez lesz ami most van.... hát mostmár nem tud érdekel ni ki mit gondol :) lehet utálni
2011. júl. 19. 14:17
 28/42 anonim ***** válasza:
írj már ki egy új kérdést 67%os, mert így senki sem a kérdéssel foglalkozik, hanem azzal, hogy egy lúzer vagy!
2011. júl. 19. 14:19
 29/42 A kérdező kommentje:

Szerintem szükséges hozzá a pénz, aki mást állít az áll szent. Ti oda mennétek valami csöves kinézetű csávóhoz, bármennyire is kedves? Lányok?

Először a pénzt kell megvillantani, utána ha csak az érdekli, akkor nyomok vele egy menetet, aztán ott hagyom.

2011. júl. 19. 14:21
 30/42 anonim ***** válasza:
kérésed számomra parancs xd kiírok vmi kérdést
2011. júl. 19. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!