Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hevernétek ezt ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hevernétek ezt ki?

Figyelt kérdés
Hogy hevernétek ki azt ha volna egy csaj akibe 2 éve szerelmesek vagytok, bepróbálkoztatok, csúnyán lebőgtetek előtte, ráírok fb chaten nincs -e kedve találkozni...lekoptat, ..2 k@rva éve vele fekszem, vele kelek,vele álmodok,.....és végül összejött egy köcsög kis takony homokos újgazdag buzeránsal....2éve ezért nem tudok jó hangulatba lenni soha, mert ennyire megbolondított...és ha beledöglök akkor se lehet az enyém..
2011. júl. 17. 22:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

na ne nehogymár!!!

FEL A FEJJEL

1000 más csaj van, és nem érdemel meg téged...

az a másik meg ugy sem szereti annyira mint te, hidd el ;)

ezért hát bánhatja :)

és tudom nehéz, de próbálj meg nem gondolni rá!!

és csináld azt amit szeretsz, de valami hasznosat, nem pont buli vagy akármi... :) valami sokkal jobbat :)

2011. júl. 18. 23:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Le kell sz*rni.Több milliárd nő él a Földön,nehogy már ne találj egy másikat
2011. júl. 22. 21:48
 13/20 anonim ***** válasza:
én is voltam már így, csak az a helyzet hogy semmi közöd a lányhoz. joga van azzal lenni akivel akar, ha nem veled hanem egy gazdag kis bu*zival akkor szíve joga. a baj ott kezdődött amikor kötődtél olyasvalakihez akihez nem kellett volna. arról nem ő tehet hogy nem tudtál jó hangulatba jönni, hanem te magad, saját magad szivattad be. ez az igazság! azért mondom, mert nekem is elment az előző két évem, pont így mint neked, de szerencsére -igaz későn- felvilágosodtam... a hülye én voltam és nem a lány, itt pedig te vagy, és nem a lány. ebből most tanultál egy életre!
2011. júl. 22. 21:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Talán telefonon kellene felhívni... ne csodálkozz,hogy az interneten lekoptat.
2011. júl. 22. 22:02
 15/20 anonim válasza:

Hát ...Te ku***a rendes csávó vagy *.*

nem ilyet érdemelsz. Keress tovább és maradj ilyen.

2011. júl. 22. 22:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Éniss ebbe a helyzetbe kerültem régebben:/ Ilyenkor aztérzed h nem kell más csaj,neked csak ő kell.Szar érzés...de mondogasd magadba h nemérdekel,meg bekaphatja,találsz nála jobb csajt.Miután ez megvolt,menny bulizni és bas..ál be úgy mint a szemét::))
2011. júl. 22. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
HAGYD AZT A BU.IT
2011. júl. 22. 22:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Jaj ez komoly?*-* létezik ilyen fiú..? aki képes valakit tényleg szeretni? :O minden elismerésem a tiéd, és ahogy az előttem szólók is írták, jobbat érdemelsz.. de sajnos, az eredeti kérdésedre, hogy hogyan heverd ki nem tudom a választ... és senki nem tudja megmondani neked, tanácsokat tudnak adni, de mindenki máshogy heveri ki a dolgokat. sajnos én is hasonló helyzetben vagyok =( és bár tanácsokat kaptam, egyik se vált be. én 4évig szenvedtem egy fiú miatt, aki közben két kezemen nem tudom megszámolni hány lánnyal feküdt le. és végül visszament egy volt barátnőjéhez, aki kb. ugyanezt csinálta végig mint ő. szóval... fel a fejjel, majd megtalálod a neked való megoldást :)

18/L

2011. júl. 22. 22:23
 19/20 anonim ***** válasza:
07-17 23:14 te leírtad az elmúlt egy évemet. kivéve a bulit mert nekem még nincs hangulatom nagyon ahoz se.
2011. júl. 22. 22:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Basszál be, a gyereket meg üsd le
2011. dec. 1. 23:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!