Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ennyi idő után őszintén így érezzen?
Figyelt kérdés
2 szer találkoztam eddig egy fiúval, azelőtt még soha nem beszéltünk.
Ezek után olyanokat ír, hogy hiányzok neki, alig várja, hogy lásson, szeret stb.
2011. júl. 16. 22:01
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Hogy érted, hogy hagyjam küzdeni? Mit válaszoljak az ilyen írásaira?
2011. júl. 16. 22:36
12/18 FAKhelper válasza:
Igazán szívesen.:) Ha szimpatikus a srác, te is tudathatod ezt vele, mert nem fog annyira félni az elutasítástól. Ha te megbízol benne, rajtad áll, meddig és milyen hamar engeded elmenni, mert ha ilyeneket mond, egyértelmű, h akar valamit, de derítsd ki, hogy mennyire komolyan gondolja. A helyedben 1 találkát komoly beszélgetésre is lehetne szánni, de csak akkor ha te is eldöntöd, hogy szeretnél tőle komolyabban valamit. Ne a facebookot használjátok sztem beszélgetésre, nyár van, találkozzatok minél többet, nem kell mozi meg kaja, csak séta, fagyi stb...akkor úgyis ki fog derülni minden.
13/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom elképzelni, hogy mi járnánk. Mert én nem beszélek csúnyán, nem járok bulikba Ő viszont igen. Velem nem beszél csúnyán, de ki tudja mi lesz később. :S
2011. júl. 16. 22:57
14/18 A kérdező kommentje:
ÉS ez így első kapcsolatnak bevállalni...
2011. júl. 16. 22:58
15/18 FAKhelper válasza:
Jah, és még valami ha nem késő, megkérdezheted, h miért mond ilyeneket, kicsit komoly szavak ezek, nem hétköznapi, h 2 találkozás után azt mondják, h szeretlek. De ezt csak személyesen szabad kérdezni.
16/18 A kérdező kommentje:
Személyesen kérdezzem meg akkor? Jaj már most félek :)
2011. júl. 16. 23:00
17/18 FAKhelper válasza:
Az a baj, h itt annyit mindent írnék, hogy holnap reggelig olvasnád:D Ha gondolod és nem veszed tolakodásnak, írhatsz privát mailt, mondjuk leírhatod, hogy mit gondolsz róla és hogy állsz a fejedben, nagyon szívesen válaszolok, és ott írhatok kisregényt is, ha az jobb:) de ezt már csak holnap fogom megtenni. De nem akarom erőltetni, csak ha nem gond.
18/18 A kérdező kommentje:
Írtam, köszönöm előre is! Jó éjt! :)
2011. júl. 16. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!