Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ennyi idő után őszintén így érezzen?
Figyelt kérdés
2 szer találkoztam eddig egy fiúval, azelőtt még soha nem beszéltünk.
Ezek után olyanokat ír, hogy hiányzok neki, alig várja, hogy lásson, szeret stb.
2011. júl. 16. 22:01
1/18 anonim válasza:
a szeret azért kicsit túlzás de hiányozhatsz neki
19F
2/18 anonim válasza:
én is hamar szerelembe esnék... ha lenne kivel :) vannak ilyen fiuk
3/18 FAKhelper válasza:
Első vagy neki, nem tudja mit beszél...
4/18 A kérdező kommentje:
Elvileg már volt több barátnője, de aztán ki tudja. Ja és ennyi beszélgetés után, megkérdezte, hogy lehetne-e köztünk komolyabb kapcsolat.
2011. júl. 16. 22:07
5/18 A kérdező kommentje:
Én 19/L vagyok, Ő 18/F
2011. júl. 16. 22:07
6/18 FAKhelper válasza:
Elsőnél ugyan így voltam, 2 nap után azt hittem, h szerelmes vagyok. Aztán persze az is lehet, h csak meg akar fektetni és gondolja, h bejön ez a "lerohanás", nem tudom.
7/18 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. De már kétszer meg is fogalmaztam neki, hogy úgy sem lesz belőle semmi és még ezek után is ilyeneket ír. 19 éves létemre még szűz vagyok (nem tudja) és nem hiszem, hogy hamar oda adnám magam valakinek is. :S
2011. júl. 16. 22:26
8/18 A kérdező kommentje:
"Azt hittem, hogy szerelmes vagyok..."
Mikor jöttél rá, hogy mégsem vagy az?
2011. júl. 16. 22:27
9/18 FAKhelper válasza:
Első barátnőmmel 5 hónap után feküdtünk le, nem hinném, h az baj lenne a részedről. Másrészt az úgyis kiderül, ha ezt akarja. Viszont ez nem normális dolog sztem, h túlzottan erőlteti az érzéseit, már ha igazak persze, én ezt nem tudhatom. Viszont ha szimpatikus neked a srác, nem hinném, h sokat veszítesz azzal, ha kicsit nyitsz felé te is, csak sztem nem ess abba a hibába, h feltétel nélkül elfogadod ezeket az erős szavakat, engedd küzdeni, mert úgyis fog, ha kellesz neki...
10/18 FAKhelper válasza:
Hát amikor aztán tényleg fülig szerelmes lettem belé, akkor rájöttem, hogy azok az érzések az elején csak "kezdőhullámok voltak":)Viszont aztán több, mint 1 évig együtt voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!