Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 173 cm,88 kg nagyon gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

173 cm,88 kg nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Homokóra alkatú vagyok, a felsőtestemmel tökéletesen meg vagyok elégedve, viszont fenékre és combra híztam. :S Állandó gyógyszert szedek pajzsmirigy miatt, és elhíztam tőle, de nem tudok lefogyni. :( Undorítónak érzem magam, utálom magam.

17/L

2011. júl. 15. 16:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
De, jó az úgy, hogy nem eszel 5 után, de ha ettől meg leesik a vércukorszinted, egyél egy joghurtot, arra az is jó, és nem hizlal szerintem... Nekem a hasamból kéne 1 kg-ot fogyni, meg kicsit kockásítani, aztán jó lenne, csak az a gond, hogy nem tudok onnan fogyni... már kilátszanak néha a bordáim is, pedig nem vagyok anorexiás, 164 cm és 53 kg. A futás meg ilyen melegben semmire nem jó... meg amúgy sem. Csak a tüdődet fejleszti, de attól fogyni nem fogsz. De egészségesebb lehetsz tőle. :)) Ha meg tabletta miatt van az elhízás, sok mindent nem tudsz enni, az sem egészséges ha nem eszel.
2011. júl. 15. 18:07
 22/26 anonim ***** válasza:

48kg vagy ekkora magassághoz?:)

azért Te is egyél valamit.:( ne légy csontkollekció!

2011. júl. 15. 18:07
 23/26 anonim ***** válasza:

A joghurt tényleg jó ötlet, ezt lefelejtettem. De abból sem kell sok. Inkább egyél többször kevesebbet és este is. Van amikor én éjfél után szoktam enni. 5x kg vagyok. Persze nem azért írom, hogy összefüggés lenne közte.

De a gyógyszer nevére még várom a választ meg a többi kérdésre.

2011. júl. 15. 18:10
 24/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:06

Majd erre válaszolj.

2011. júl. 15. 18:12
 25/26 anonim ***** válasza:

Jó kis duci vagy....amúgy nekem van egy kicsi biszex hajlamom, tettszenek a lányok is :)

Ha férfi lennék csak olyan lánnyal állnék szóba mint te. Jó nagy fenék pocak és comb hmmm fincsi lehet :)))

Amúgy én 179cm vagyok és 84kg bár már 20éves lány :)

2011. júl. 15. 20:29
 26/26 anonim ***** válasza:
173/56 néha elkezdek hisztizni,hogy nagy a hasam,de ahogy az előttem lévők írták,ha rád talál a szerelem és össze is jön,akkor minden probléma elszáll...azért nem izgat már,ha azt mondják,hogy húzd be a hasad,mert van barátom..és ha neki így tetszek?! állandóan a hasamat nyüszteti(jó értelemben,örül a "husii"-nak :D),de nem zavar,mert az is hozzám tartozik!:) bár most azon hisztizek,hogy fogytam a mellemből...xd amúgy meg,többet fuss és tartsd ezt a diétát amit bevezettél,5 után meg legalább egyél 1 joghurtot/kefírt vagy valami ilyesmit. éhgyomorral szerintem elég szar elaludni.
2011. júl. 16. 02:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!