Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
173 cm,88 kg nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Homokóra alkatú vagyok, a felsőtestemmel tökéletesen meg vagyok elégedve, viszont fenékre és combra híztam. :S Állandó gyógyszert szedek pajzsmirigy miatt, és elhíztam tőle, de nem tudok lefogyni. :( Undorítónak érzem magam, utálom magam.
20 perc futas semmit sem ér. Kb utanna kezdődik csak a zsír égetési fázis, szoval kb 45-60percet fuss.
2011. júl. 15. 17:11
13/26 anonim válasza:
Mért nem mersz képet?Vágd le a fejed nem tudja meg senki hogy ki vagy..:) De mondjuk a te döntésed csak így senki nem tud neked normális választ adni
14/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz mások véleményével!Mindenkinek más az ízlése.
Ha nem tudod magad így elfogadni,akkor keress fel szakembert,és biztos találnak megoldást a problémádra.
15/26 anonim válasza:
Privátban is küldhetsz nekem képet, ha gondolod.
2011. júl. 15. 17:16
16/26 anonim válasza:
Figyelj vagy te és vannak azok a lányok akik tökéletes testel rendelkeznek. Na , ők csak az ágyban jók és ennyi. Ígyis öltözködnek és viselkednek, a fiúk meg szívesen bedőlnek ennek. de ha találsz egy normálisat akik mindenhogy szeret hidd el visszafog jönni az önbizalmad :) Ne feledd fontos a kisugárzás ;) 17/L :)
2011. júl. 15. 17:16
17/26 anonim válasza:
Figyelj, lehet egy kicsit sok.. de ha arcra nagyon szép vagy, tulajdonságaid is passzolnak az arcod szépségéhez, akkor nálam tuti befutó vagy.:)
így van, nagyon fontos a kisugárzás, el kell tudnod adni magad.
ha mindezek megvannak, max együtt megyünk sportolni:)
2011. júl. 15. 17:35
18/26 anonim válasza:
de egy kép azért jó lenne a testedről, mert erről raktál fel kérdést..:)
sok minden befolyásolja, mert lehet neked nehezek a csontjaid, azért is vagy 88kg.:)
2011. júl. 15. 17:36
19/26 anonim válasza:
Ne egyél gyümölcsöt! A gyümölcsök tele vannak fruktózzal(gyümölcscukor), amit a szervezet zsirrá alakit át! A szárnyas jó, sok zöldséggel! Ehetsz még sovány túrókat és teljes kiörlésü dolgokat is. De egyél rendszeresen, naponta legalább 4-6 alkalommal jól elosztva. Az ilyen 6 után nem eszünk marhaságokat felejtsd el, hülyeség. A napi 2o perc futás tényleg kevés. Legalább napi 4o-6o percet fuss vagy biciklizz, normális tempóval, ne úgy hogy kiessen a szived. És legyél türelmes, az ilyesmi nem megy egyhamar, van akinél hónapok kérdése!
2011. júl. 15. 17:52
20/26 lili02143 válasza:
én 15éves lányvagyok és 173cm és 48kg én ez lene az ideális testsúlyod nema 88kg ajánlom a sügős fugyókúrát vagy zsírleszívást nem tudom de vamait sürgösen kéne kezdeni magadl :/ ( bocsi a bunkó voltam de ez az igazság) :/ :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!