Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
173 cm,88 kg nagyon gáz?
Homokóra alkatú vagyok, a felsőtestemmel tökéletesen meg vagyok elégedve, viszont fenékre és combra híztam. :S Állandó gyógyszert szedek pajzsmirigy miatt, és elhíztam tőle, de nem tudok lefogyni. :( Undorítónak érzem magam, utálom magam.
17/L
Igyál sok folyadékot (nem cukros sz..rra gondolok, hanem víz vagy normális tea). Sportolj mindennap egy kicsit. Azt egyél amit kívánsz, de minél kevesebb túl zsíros húst, sütit.
Sok zöldséget, gyümöcsöt kell szedni, télen lehet egy kis vitamint is. De a tlényeg, hogy igyál és sportolj.
Mikor szoktál lefeküdni és ébredni?? Mit szoktál reggelizni?
Képet küldj magadról légyszí, érdekelsz nagyon.
Egyébként a combját mindenki kövérnek látja, még én is az enyémet, pedig nem az.
Képet nem merek. :S:S:S
Egyébként csak vizet iszom, napi 2-3 litert, minden nap futok 20 percet, 5 után már nem eszem, sertést egyáltalán nem, mert az nagyon zsíros, csak szárnyast eszek, gyümölcsöket, zöldségeket nagyon szeretem, azokat szoktam enni főleg a főétkezések alkalmával. Lefeküdni 11 körül szoktam, kelni fél hatkor általában év közben.
A gyógyszer neve, mit amit szedsz??
elhízás eltőt hány kg voltál? Hány hónap alatt híztál el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!