Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi buliban ismerkedik, aztán panaszkodnak, h csak r*bik vannak ott, miért?
körül nézhetnének teszem azt, egy könyvtárban/színházban/röplabdapályán stb.
ahol én, és a b.nőim fellelhetőek vagyunk, egyikünk se r*bi, és még rondák sem vagyunk. :D
disco-ban ismerkedni kényelmesebb, v. miért van ez? O.o
20/L
hehe :D
velem is gond van, ha képes vagy visszajárni kötekedni :P
eddig pedig depis voltam, komolyan :D
de rajtad nem lehet nem nevetni :D
mondjuk a barátnőddel lennél?
ami, gondolom, nincs ^^
de bagoly mondja verébnek...xD
de remélem, azért felfogtad már, hogy mi NEM vagyok: beképzelt, elszállt, nagyképű, fennhéjázó stbstbstb. :D
és hogy mit akartam kérdezni.
és most, hogy meghallgattam a véleményed többedszerre, nem értettem egyet vele többedszerre (ahogy te sem az enyémmel)
végre el is hagyhatnád a kérdésem olvasását! :D
mert nem fog változtatni a véleményemen a következő kommented sem - többedszerre sem :D
ehh, de megtettszett ez a többedszerre szó :D
„ezek a lányok, mind féltékenyek... és közben cserélnétek bármelyik ilyen lánnyal.. megfogod bánni egy kis idő múltva, amikor már felnőtt leszel hogy nem éltél..
16 L ... nyáron minden héten, suli időben havonta járok bulizni, szűz vagyok, pedig minden buliban van pasim, élvezem az életet, nem a könyvekbe temetkezet..”
Végül is szűzk.rvának lenni tényleg nagyobb dicsőség.
ez igaz a másik oldalon is. sok lány ismerkedik diszkóban aztán csodálkoznak, hogy...
amúgy ezek jó helyek, de az itteni lányok többségének is a diszkóban fellelhető "menő" arcok jönnek be. nem hiszem, hogy az ilyen helyeken jobb lenne a helyzet. persze ezek csak az én tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!