Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi buliban ismerkedik, aztán panaszkodnak, h csak r*bik vannak ott, miért?
körül nézhetnének teszem azt, egy könyvtárban/színházban/röplabdapályán stb.
ahol én, és a b.nőim fellelhetőek vagyunk, egyikünk se r*bi, és még rondák sem vagyunk. :D
disco-ban ismerkedni kényelmesebb, v. miért van ez? O.o
20/L
de miért? ez a másik amit nem értek...ahelyett, hogy az önbizalmát növelné, leissza magát, hogy "bátorságot gyűjtsön"...
de nálam hiába próbálkozik az, aki leitta magát, és azt sem tudja, hol van...
sztem a normálisabb csajok sem szeretnek így ismerkedni. egy részeg ember eleve a rosszabbik oldalát mutatja.
teljsen ártatlanul is meg lehet szólítani v.kit, pl. én lány létemre megszólítottam egy srácot a strandon, megkérdeztem tőle, árulnak-e csokis palacsintát is...és beszélgettünk.
jó, nem jöttünk össze, de azóta is haverok vagyunk.
szal lehet egy bármilyen semleges témával indítani...
és nem szabadna ehhez mindig inni...
dehát mindenki maga érzi.
jaj utolsó.
még mindig nem tudod értelmezni?
nembaj, késő van, tudjuk be ennek, leírom neked újra. :)
szoktam bulizni. :)
csak nem ismerkedek részegekkel.
sehol nem írtam, hogy akik nem buliznak, bárkinél is különbek lennének. :)
sajnálom, hogy ez nem jött le :D
egészséges néha bulizni.
én itt azokról kérdeztem, akik...nem, tudod mit, nézd vissza, amit az előbb írtam. ha kell, olvasd el kétszer-háromszor is, figyelmesen.
tudod, mint 2. osztályban. :D hátha rájössz. :D
aztán ha sikerült, mondd vissza szépen a rehabilitáló néninek, hogy lemérje, mit sikerült megértened. ^^
na puszi :*
,,lehet egy bármilyen semleges témával indítani... "
Ezzel csak annyi a probléma hogy vannak olyanok akik olyan szinten be tudnak parázni, hogy ez sem olyan egyszerű nekik, mint pl én is ilyen vagyok, nem szoktam úgy inni, hogy magamról se tudjak, csak annyit hogy egy kicsi bátorság legyen bennem, még annyit sem hogy véletlenül kacskaringózva menjek.. de gondolom érted.
Azzal viszont egyetértek, hogy az senkinek nem jön be ha valaki totál részeg. Meg kell szabni egy határt, annyit kell inni, hogy bátorság legyen, de a kutya se vegye észre hogy ittál, szerintem ennyi
azzal nincs is baj, ha tudják a mértéket.
csak néhányan nem szokták tudni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!