Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok pasi buliban ismerkedik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi buliban ismerkedik, aztán panaszkodnak, h csak r*bik vannak ott, miért?

Figyelt kérdés

körül nézhetnének teszem azt, egy könyvtárban/színházban/röplabdapályán stb.

ahol én, és a b.nőim fellelhetőek vagyunk, egyikünk se r*bi, és még rondák sem vagyunk. :D

disco-ban ismerkedni kényelmesebb, v. miért van ez? O.o

20/L

2011. júl. 15. 00:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

00:55

Ott a pont! :)

2011. júl. 15. 00:58
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Félreértettétek a kérdését... nem ő mondta, hogy r.bancok, akik buliznak, hanem azt nem érti, hogy ha a pasik szerint ott csak r.bancok vannak (ami jópár mai kérdésben felmerült), akkor miért ismerkednek ott. Ez nem zárja ki, hogy a 00:55-ösnek 100%-ig igaza legyen.
2011. júl. 15. 01:04
 13/38 anonim ***** válasza:
00:52 Igazad van elég rosszul írtam, gondolkodtam is, hogy átírjam,de végül úgy hagytam. Úgy értem a 'hosszútávút', hogy nem egy éjszakás, hanem többször találkoztunk utána. Ezek közül nem jöttem össze mindegyikkel, de volt, olyan, akivel tényleg hosszútávú volt, tehát őt is buliban ismertem meg. :)
2011. júl. 15. 01:05
 14/38 anonim ***** válasza:
Nálunk is van könyvtár, csak inkább a strandra járunk helyette, megyek én eleget oda szeptembertől. O.o O.o O.o O.o O.o O.o O.o O.o
2011. júl. 15. 01:08
 15/38 A kérdező kommentje:

héé, ti nem is értettétek, amit írtam!

ÉN is bulizok.

egyébként nem olvasok alkonyatos könyveket. láttam az 1. filmből egy kis részt, de azt a csöpögést az én gyomrom nem emészti. :D

de itt a gy.i.k.-on nem is várom el, h mindenki jól tudjon értelmezni 1 kérdést.

nem azt mondtam, hogy MINDENKI r*bi, meg retardált a buliban.

félre értettél.

gúnyolódni lehet, csak nem hat meg, mert eleve el vagy tájolva.

én arra értettem a kérdést, hogy sokan itt panaszkodnak, hogy nem találnak normális partnert, és azért, mert kideül, hogy csak a buliban keresgélnek.

de ha még v.ki így indokolatlanul nekemtámad, azért is veszem a fáradságot, hogy elismételjem.

hátha felfogja ^^

2011. júl. 15. 01:16
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
De te is ott vagy bulikban, akár téged is megtalálhat. :) Viszont értem a kérdést, szerintem azért van, mert könyvtárba nem megy az ember részegen, buliba meg igen és úgy mindenkinek nagyobb az arca....
2011. júl. 15. 01:21
 17/38 anonim ***** válasza:
Én a könyvtárban bulizom, imádok olvasni és tanulni. Lehet ezért vagyok egyedül :(
2011. júl. 15. 01:24
 18/38 anonim ***** válasza:

Ez szerintem relatív. Sok pasi ismerkedik bulikban az tény, de csak a retardáltak nem tudnak ott csajozni. Én nem szeretek discoba járni mert nem akarom átverni magamat azzal, hogy olyan helyre megyek "jól érezni magam" ahova és akik közé nem vagyok való. Egy moslék ami az ilyen helyeken hömpölyög és ez nem azt jelenti, hogy az rossz, csak nekem mások az igényeim, a sok parasztnak meg teljesen kielégíti a várakozásait... A csajozással nincs gond, de az előbbi okokból kifolyólag nem is szeretek ilyen lányokat felszedni, mert a butaság visszataszítóbb számomra, mint ha ronda lenne a csaj... (itt nem azt kell érteni, hogy bejönnek a ronda csajok mert nem :D) Viszont így nehéz párt találni, de inkább ez, mint valami agyhalott p*csa... szóval azok a pasik akik azért sírnak mert, hogy nem tudnak becsajozni mert a lányok r*bancok és csak a pénzes pasikra mennek meg ilyenek, azok csak nyomorékok és ezzel védekeznek, így miattuk ne is fájjon a fejed ;)

20/F

2011. júl. 15. 01:29
 19/38 A kérdező kommentje:

igen, engem is megtalálhatnak a bulikban, nem is rám vonatkozott a kérdés.

hanem, hogy itt sokan írják, hogy hol vannak a normális csajok, és hogy a legtöbb tinicsaj holt részegre issza magát, és mindenkivel...

ezért vezettem fel pár helyet, hol lehetne még ismerkedni.

term. utcán/strandon/bárhol van rá esély.

csak sokan sírnak itt, hogy a bulikkal megjárták.

2011. júl. 15. 01:32
 20/38 A kérdező kommentje:

01:29-es

lehet hogy igazad van.

de én ezt így nem szeretem kimondani, h "nyomorékok", mert rögtön nekemesnek, mint az előbb. :D

2011. júl. 15. 01:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!