Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fontos egy fiúba? A részletes kérdés lent.
Figyelt kérdés
Nektek mi fontos egy fiúba? Külső vagy a belső? Mennyi idő kell, hogy beleszeress? 19/N2011. júl. 14. 20:25
1/8 anonim válasza:
Egy "fiúba" elsősorban szervek csontok és izmok kellenek...
2/8 anonim válasza:
Mindkettő együtt...
Kívülről persze nézzen ki jól.
Belülről legyen vicces, kedves, megértő.
Nekem nem kell sok idő. Túl hamar szerelembe tudok esni és persze utána koppanok.
17/L
3/8 anonim válasza:
de szerintem ne próbálj házilag összerakni keress inkább egy készet
4/8 anonim válasza:
úgyis azt fogják írni hogy a külső megfog,a belső megtart..én ilyen tekintetben(is) elég fura vagyok,általában a helyes srácokat megnézem,de sosem tetszett olyan.engem vagy az fog meg,hogy milyen a kisugárzása,vagy hogy bolond.én a poénos srácokért élek-halok.és lassan leszek szerelmes.dehát mint írtam,én fura vagyok. 20/l
5/8 A kérdező kommentje:
utolsó: ennek örülök mert én is ilyen vagyok. azthittem már bennem van a hiba.:)
2011. júl. 14. 20:36
6/8 anonim válasza:
Ugyan már, minden lánynak csak a külső a fontos, akármit is mondtok.
7/8 anonim válasza:
egyáltalán nem a külső a fő szempont. vegyük például a neten ismerkedést. megismertem a mostani barátomat, nem volt róla kép, semmi, (egy ismerősöm ismerőse úgyhogy nemsok esélye volt annak hogy egy öreg pedofil.:D) viszont irtó kedves megértő és vicces (volt). és nagyon szeret:D de nem néz ki olyan jól. jó persze normálisan néz ki, de nem nagy szám. akkor is imádom:D úgyhogy én normális külsőre és jó belső értékekre szavazok
8/8 anonim válasza:
találkoztam már olyan fiúkkal akik olyan jó fejek, és különlegesek voltak, tisztára az eseteim hogy simán rájuk mondtam volna hogy járnék velük, pedig egytől egyig ha csak az arcukat néztem volna semmi ismertség nélkül akkor ilyen 10/2, meg 5 meg ilyenek voltak..jó azért volt 7-es is meg 8-as is, de értitek...
mindkettő számít, a külső, vag yinkább a kisugárzás is, és a belső is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!