Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen "fura" helyzetben mindig? :D
Valamit én csinálhatok rosszul... Az utóbbi öt lány, akinél próbálkoztam, ugyanúgy reagált.
Próbálok közeledni, persze nem érdeklem, így hát nem erőltetem. Összejön valakivel, s elkezd ő próbálkozni nálam úgy, hogy épp összejött egy sráccal. xD
Az aggaszt, hogy ez az utóbbi öt esetben így történt! :/
Csak én vagyok ilyen lökött, hogy ezt teszik velem? :D
Egyáltalán miért csinálják ezt? :S
Ez előtt volt egy barátnőm, teljesen papírforma szerint volt minden (az lett a baj. :/)
"imádják ha loholnak utána a pasik meg csorgatják a nyálukat."
Na ez nálam esélytelen, csak addig tűröm el a kéretést, amíg ad jelet arra, hogy van hatása egy pici. De mikor összejön mással, az nálam már túl sok. "Mások levetett rongya nem kell..." Ahogy apám mondaná. :D
Viszont volt egy lány, akibe annyira belehülyültem, hogy kb. 2 hónapig belementem a 3. személy játszásába. De azt mondta, hogy ő a párjába "szerelmes", nem tudja elhagyni. Nekem ez így meredek nagyon. :D
Azt már kezdem megérteni, hogy csak az érdekli őket, aki lekezeli, s nem veszi figyelembe, hogy ő egy jó csaj. Pedig egy teljesen átlagos srácnak találom magam, nem értem, hogy miért nem mernének felvállalni az egyedüli barátjukként, vagy miért kellek én egy 3.-nak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!