Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen fura helyzetben? -Részletekért klikk-
Szeretek már lassan két éve egy szép fekete hajú lányt.Akkor tudta ezt meg,amikor először megdicsértem szépségét.Azóta utál engem.Nem kíván velem kettesben lenni.Ha összejönne egy véletlen találkozás az utcán ő elrohan.Évfolyamtársam volt,jövőre már más suliba fogunk járni.De egy faluban élünk.Ahányszor dicsérem,vagy tudtára adom,hogy milyen nagyon szeretem ő nagyon mérges lesz rám.Bát utálja,ha dicsérem,ő mindig csúfol.Ugyanolyat teszek,mint más vagy mondok,akkor "lemőőőőőőő"-zik,(tehát ilyen érdekes hangot ad ki felém).
És én úgy érzem szeretem annyira,hogy mást már az életbe ne tudjak szeretni.Hogy mennyire fura nem tudom,én még ezelőtt nem halttam ilyenről...
Azért akadhat ki rajta, mert nem érted meg, hogy ő nem szeret téged, hanem még folyamatosan bókolsz is neki... Bocsi, nem akarok bunkó lenni, de szerintem ez van a háttérben. Én iy éreztem már így, mármint volt egy pasi aki szerelmes volt belém, mondtam hogy nem érdekel, és amikor mondta hogy milyen szép vagyok stb. egyszerűen felment a pumpa, mert szeretem, hogy ha megmondom nyíltan hogy állunk, akkor ahhoz tartja magát.
Szerintem próbáld meg túltenni magad rajta és keress egy olyan lányt, aki képes viszontszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!