Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak, ha egy arab férfivel randizok?
Neten ismerkedtünk meg, fogalmam sincs, lesz-e valami, egyenlőre szimpatikus. Egy találka lenne, semmi több, ő jönne el ide. Magyarországon él egyébként, itt tanul egyetemen pár éve.
Mire számítsak, mire figyeljek? Tippek?
Köszi! :))
L, 20
Utolsó, te valahol eltévedtél.
A Koránban az van leírva, hogyan kell a férfinak úgy bánnia a nővel, mint jó tulajdonosnak a tulajdonával.
Szó nincs arról, hogy ugyanez pl. az állatokról is le lenne írva (legalábbis szó szerint, kiemelve).
Amúgy még egy adalék: nők nem jutnak be a mennyekbe!
Egy nő - ha hibátlan, bűntelen életet él - férfiként születik újra.
Azt nem írja sehol, hogy azokkal a nőkkel mi lesz, akik az utolsó ítélet előtti férfiakat szülik.
Nyilván mind bűnös lesz... tehát csak bűnösökre bízza majd Allah az utolsó ártatlan fiúcsecsemőket?
Jó, persze, fehér is, csak azért írtam, mert szerintem ez nem olyan egyértelmű.
A keresztényről meg annyit, hogy nem vagyok megkeresztelve, nem gyakorolok semmiféle vallást, inkább tanulmányozom őket.
De mondjuk volt nagyon-nagyon vallásos keresztény férfivel dolgom, az sem volt könnyebb eset, fejvesztve menekültem 1 hét múlva, olyan fanatikus volt.
Szóval az sem jobb... Legalábbis nekem.
De még fiatal vagyok, bizakodom abban, hogy úgyis találkozok olyan pasival, akivel nem eget verőek a kulturális, vallási különbségek. :)
Megbeszéltem már az arab sráccal, hogy nem lesz találka, nem fogadta szívesen, de nem tud mit tenni.
„Egyébként az jogos, hogy európai vagyok, mivel itt élek, de a másik kettő nem derült ki szerintem... :
Jó, persze, fehér is, csak azért írtam, mert szerintem ez nem olyan egyértelmű.
A keresztényről meg annyit, hogy nem vagyok megkeresztelve, nem gyakorolok semmiféle vallást, inkább tanulmányozom őket.”
Szerintem viszont egyértelmű. Ha valaki azt mondja, hogy magyar, azaz én szememben automatikusan fehér. Akárhogy is nézzük, még mi vagyunk többségben, bármennyire is szeretnék egyesek az ellenkezőjét.
Teljesen mindegy, hogy nem vagy megkeresztelve. Statisztikailag a keresztényekhez tartozol. Én sem vagyok megkeresztelve, de nem problémázok ezen.
„De mondjuk volt nagyon-nagyon vallásos keresztény férfivel dolgom, az sem volt könnyebb eset, fejvesztve menekültem 1 hét múlva, olyan fanatikus volt.”
Ez sem jó, mivel neki a vallás az első és az ő értékrendjével nehezen összeegyeztethető, hogy valaki nem hisz istenben és egyfolytában téríteni akar. De a keresztények jó esetben nem fognak meggyilkolni azért, mert fedetlen bokával mentél ki az utcára.
„Megbeszéltem már az arab sráccal, hogy nem lesz találka, nem fogadta szívesen, de nem tud mit tenni.”
Nagyon helyes. Az első igazán értelmes gondolatod. Szóval nem fogadta szívesen. Úgy látszik kimutatta a foga fehérjét. Ha nem az van, amit akar, akkor már ki van akadva. Ne is törődj vele. Azért lakcímet és más elérhetőséget ne nagyon adj meg neki.
Azért Magyarországon ha lány vagy és rövid ujjú ruhában végigmész egy utcán, akkor akkor igen ritkán fordul elő veled, hogy hirtelen körülvesz 8-10 fiú, és mind elkezd önkielégíteni előtted. Ha ki akarsz menni a körből, akkor visszalöknek.
Araboknál azért ez előfordulhat - és még jobban jársz vele, mintha lecsuknak közszeméremsértésért, és mondjuk 10 korbácsütésre ítélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!