Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire számítsak, ha egy arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak, ha egy arab férfivel randizok?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg, fogalmam sincs, lesz-e valami, egyenlőre szimpatikus. Egy találka lenne, semmi több, ő jönne el ide. Magyarországon él egyébként, itt tanul egyetemen pár éve.

Mire számítsak, mire figyeljek? Tippek?

Köszi! :))

L, 20

2011. júl. 13. 19:50
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Sok dolog van azért, amit nem értek persze, neki az is rettentő szimpatikus eddig, hogy mindig húztam a találkozót...
2011. júl. 13. 20:01
 12/41 anonim ***** válasza:
0%

mit akarsz egy arabtól?

szimpatikus de félsz tőle??

inkább ne találkozz vele, ha így állsz hozzá.

2011. júl. 13. 20:03
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, nem rosszindulatból, de honnan is tudnád te azt, hogy nincs felesége? Vagy legalább menyasszonya, akit születésekor kiválasztottak számára...

Ismered a mondást: messziről jött ember azt mond, amit akar.

Persze lehet normális, jó szándékú ember is, de jobb nagyon-nagyon óvatosnak lenni...

2011. júl. 13. 20:04
 14/41 anonim ***** válasza:
73%
A női egyenjogúságot úgy ahogy van, elfelejtheted! Bár némelyik nőnek jót tenne pár év vmelyik arab országban, utána megtudnák, milyen jó dolguk van itt!
2011. júl. 13. 20:06
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ismerek olyat, aki hozzáment egy arabhoz. A csávó 20-on nem tudom hány év után lelépett, mert úgy döntött, hogy mégis otthon akar élni... Erre pl számíthatsz, ők általában vissza akarnak menni. Főleg, ha csak tanulni jött ide.
2011. júl. 13. 20:07
 16/41 A kérdező kommentje:

'mi a f@szt akarsz egy arabtól?

szimpatikus de félsz tőle??

inkább ne találkozz vele, ha így állsz hozzá."

Te mindig ilyen modortalan vagy?

Igen, ő mint ember, szimpatikus, a kulturális különbségektől félek, ezért is kértem itt is tanácsot... Elnézést!

Mindenesetre köszönöm a válaszokat, főleg azokét, akik nem voltak ilyen nyersek...

Szép estét! :)

2011. júl. 13. 20:09
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Szakközépiskolába járok, és van egy arab évfolyamtársam. Rendesnek tűnik, habár egy kicsit mintha "tartanának tőle" a többiek. Nagyszájú, de kedves.

Szóval így összegezve szerintem ( a saját megítélésem alapján ) normálisak lehetnek.. Biztos van olyan is, akitől félni kell, ahogy az előttem írók említették, de nem bizti, hogy mind ilyen. Egy talit szerintem megér:) Attól még nem kell beleugranod semmibe:)

2011. júl. 13. 20:14
 18/41 anonim ***** válasza:
maradj inkább a magyar embereknél, hiába tetszik, neked egy arab férfi, sok jóra ne számíts. persze, vannak kivételek, de azt sose tudni.. vigyázz..
2011. júl. 13. 20:15
 19/41 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Maximum, ha nem jön be akkor nem találkoztok többet:)

2011. júl. 13. 20:15
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Én hallottam elég durva sztorit is ismerőstől, konkrétan megöltek és megerőszakoltak egy magyar nőt kint... Részletesen elmesélte, de már nem emlékszem mindenre, azért nem térek ki rá. Még annyi maradt meg bennem nagyon, hogy a gyerekei is ott voltak, az egyiket szintén megölték, a másik megúszta mert elbújt... Nem voltam ott, szóval nem tudom mennyi ennek az igazságtartalma.

Egy lány mesélte, hogy anyukája volt kint araboknál, és mivel nem azt hordta, amit ott szokás, úgy viselkedtek vele, mintha egy prosti lenne. Egyébként ezek sok mindentől függnek, vannak olyan "részek", ahol egyáltalán nem ilyenek. Én mindenesetre tuti nem kezdenék egy arab férfival, már csak azért sem, mert teljesen más neveltetésben részesültünk.

2011. júl. 13. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!