Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne számítsak semmi komolyra, mert a fotómat látva azt mondta, aranyos vagy?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm fűzött egy srácot, hogy ismerkedjen meg velem. Mivel nem egy helyen lakunk, emailezni kezdtünk. Kért tőlem egy fotót, átküldtem. Pár nappal később írta, hogy köszöni a levelet és a fotót, aranyos vagyok. Ne is számítsak semmi komolyabbra?2011. máj. 6. 22:03
2/12 anonim válasza:
nanana! :)
Azért egy fiú szájából az "aranyos" nem ugyanazt jelenti mint egy lány szájából...(hogy aranyos vagy de kösz nem..:D)
3/12 anonim válasza:
Mért ne számíthatnál? Nekem is folyton azt mondja a párom, hogy "olyan aranyos vagyok", és most leszünk 4 éve együtt :) Vannak ilyen lányok, akikről nem az az első benyomás, hogy "hú, k*rni való", hanem hogy "milyen aranyos/bájos". Ez is egy típus.
4/12 anonim válasza:
Lehet naiv vok de azt gondoltam ha azt mondják aranyos, akkor az azt jelenti, aranyos ergo kedves arca van...és ez nem negatív, de lehet tök rosszul gondolom.
5/12 anonim válasza:
Az aranyos egy bók a részünkről, és igen pozitív :)
6/12 anonim válasza:
Nekem ez úgy hangzott, mintha azt mondta volna, hogy "Köszi, hogy írtál is, meg képet is küldtél, aranyos vagy, de nem kérek belőled." Persze lehet, csak én vagyok túl negatív, (ami mostanában jellemző) és nektek van igazatok. :) (Első.)
7/12 anonim válasza:
Fiu vagyok, és az "Aranyos" kifejezést Bokként szànom, hogyha nagyon nem érdekelnéd egyszeruen nem vàlaszolna, vagy nem fuzné ezt hozzà.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, mert tényleg más, ha egy fiú aranyos le egy lányt, vagy egy lány egy fiút. Azóta írt bővebben is, és randit kért. Kiderült, h béna a nete, meg nem a szavak embere. :)
2011. máj. 6. 22:50
9/12 anonim válasza:
Ha azt írta volna hogy "szúrnálak" akkor szintén rosszul éreznéd magad :D fiúszájból az aranyos igencsak jó jelző:)
10/12 anonim válasza:
Tőlünk nem azt jelenti az aranyos, mint tőletek, hanem egyértelműen pozitív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!